Café Emmerys - Aarhus


Café Emmerys, der startede ud som et enkelt bageri, er i dag en god blanding af en økologisk bager og hyggelig café. Du kan derfor købe din mad eller kaffe to-go, eller som de fleste gør, nyde alle caféens lækkerier i den varme og hyggelige atmosfære, som caféen er omgivet af. Emmerys er en yderst lækker bager og café, som serverer de lækreste varme drikke, brød, kager og har en utrolig hyggelig stemning i deres café, hvor du kan nyde deres lækre drikke og bageri. Emmerys ligger placeret på forskellige placeringer både i Århus og København. I Aarhus finder du Emmerys på hele fem placeringer, blandt andet på adressen Guldsmedgade 24-26.

Hos Emmerys kan du både få sprødt brød, søde kager, lækre sandwiches, friske salater og velsmagende kaffe. Så kort sagt alt hvad hjertet kan begære! Desuden har Emmerys lavet en håndfuld fantastiske hjemmelavede pestoer og en humus, som du passende kan smøre på brødet eller bruge som lækkert tilbehør tapas bordet. Alle de lækre sandwiches er lavet af deres hjemmebagte brød og smurt med disse lækre pestoer.

Alt i butikken er økologisk, lige fra nødderne der er strøget på toppen af kagerne til mælken der bruges i din økologiske kaffe. Derfor er det ikke blot et sted med lækker mad, men også et sted med omtanke. Hver kage og hvert brød er hver dag blandet, rørt og formet, så alt er nybagt, da det at bage er et håndværk. Selvom det primært er brød og kager der bliver efterspurgt, er der også mulighed for at få skyr med Emmerys hjemmelavede müsli og marmelade – alt sammen økologisk, selvfølgelig. Emmerys er det perfekte sted at nyde en kop dampende varm kaffe og måske en lille lækker kage til, i mens du lytter til hvad veninderne har bedrevet siden sidst. Caféens hyggelige indretning og duften af brød, giver dig lyst til at vende om og gå ind i varmen igen, i det øjeblik du træder ud af døren. Derfor er Café Emmerys langt mere en blot en bager, det er en hyggelig café med en indbydende atmosfære og en masse kager bagt med kærlighed.  

Emmerys langer ikke blot brød over disken, men kan levere lækkert morgenbrød med tilhørende kager, frisksmurte sandwicher eller salater til din virksomhed – meget smart, da hele din virksomhed nok ikke kan klemmes ind i de hyggelige omgivelser i Emmerys café. Selvom det kunne være hyggelig!

Hvis du har lyst til at smage nogle prisvindende croissants, så er det hos Emmerys, du kan opleve netop dette. Her er alt deres bagværk lavet fra bunden og du kan blandt andet finde brød, kage og weinerbrød. Dog er Emmerys mere end et bageri, da deres hyggelige café også danner rammerne for en hyggelig caféoplevelse med vennerne. Det har derfor været muligt for Emmerys at skabe den perfekte kombination mellem bageri og café, hvor du kan få stillet din sult, få noget dejligt at drikke eller blot købe noget bagværk to go. Emmerys er et økologisk kaffehus med stor passion for kvalitet og smag. Her har den den perfekte kombination af økologi og kvalitet, og der er noget for enhver smag. Hvad end du ønsker noget sundt eller noget sødt, så finder du et stort udvalg her. Den samlede smagsoplevelse er rigtig god, og du kommer helt sikkert igen, når du først har besøgt Emmerys en enkelt gang.

Ønsker din studiegruppe og dig et sted hvor I kan sidde og lave gruppearbejde, mens I får en lækker caffe latte og en lækker kage ved siden af? Så danner Emmerys de perfekte rammer for dette. Her kan I sidde og fordybe jer i jeres arbejde, mens I får serveret lækkert bagværk og drikke. Efter det hårde skolearbejde kan I fortjene jer selv med en lækker frisksmurt sandwich, hvilket helt klart er med til at dække din sult samtidig med at smagen er fantastisk.

Måske du i stedet søger et sted, hvor du kan få lækker brunch, så er der også mulighed for dette hos Emmerys. Her kan du nemlig enten vælge imellem en tallerken sammensat af caféen eller sammensætte din egen brunch tallerken, så du får noget der falder i netop din smag. Du kan eventuelt vælge et lækkert rundstykke, et rugbrød med avocado, et blødkogt æg, et wienerbrød, en yoghurt med mysli og noget laks. Der er meget at vælge imellem, og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan du skal sammensætte din brunch.

Så uanset om du kunne tænke dig en sund og lækker frokost, skal have lækkert brød til morgenmad eller skal bruge det til din aftensmad. Har brug for lidt til den søde tand eller bare er craver en lækker kop kaffe, så er Café Emmerys lige stedet for dig! Så skynd dig at læg vejen forbi allerede i dag, eller næste gang du får lyst til at forkæle dig selv! Hos Emmerys glæder de sig i hvert fald til at tage imod dig med smil og åbne arme.
Kontakt info

Guldsmedgade 24:
Telefon: 51 85 76 97


Åbningstider

Guldsmedgade 24:
Mandag - fredag 07.00-18.00
Lørdag – søndag 07.00-17.00


Website

http://www.emmerys.dk/