Cafe Chino

Cafe Chino


Café Chino er en hyggelig cafe i Odense centrum, Café Chino ligger i Brandts Passage, som er en sidegade til Vestergade. Det er et godt sted for studerende med hang til lave priser og store portioner. Menukortet er præget af traditionelle café retter med alt fra brunch og burgere, sandwich og salater, til nachos, pasta- og risretter og steak af oksefilet. Maden smager godt og du bliver med garanti mæt af portionerne.

Café Chino har mere end 11 år på bagen, og åbnede for første gange dørene i 2005 på Reventlowsvej. Tanken var, at skabe en hyggelig café lidt uden for centrum - caféen blev hurtigt så populær, at lokalerne simpelthen ikke var store nok. Derfor finder du nu Café Chino i større, men ikke mindre hyggeligere lokaler i Brands Passage. Her kan du i fred og ro nyde den lækre mad, og stadig følge med i bylivet lige uden for vinduerne. Om sommeren kan du sidde ude på deres lækre terrasse, væk fra hverdagens stress og jag.

Selvom caféen har rykket teltpælene er der stadig fokus på kerneværdierne: en god café-oplevelse, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet eller service, og ikke mindst en oplevelse, som er til at betale. Caféen er et hyggeligt sted, hvor både indretningen og personale gør alt for, at du skal føle dig hjemme.

Café Chino er ikke kun et burgersted, og du finder en lang række af velsmagende retter som alle er lavet med passion og stolthed. Det kan være alt fra salater til pastaretter, hvor kvaliteten på begge dele selvfølgelig er i top. Alle serveringer har samme høje kvalitetsniveau som maden.

Med et større lokale er der også blevet plads til en større bar, og dette medfører selvfølgelig, at du som gæst kan opleve en lang række af klassiske cocktails og drinks. Det er, som det altid har været, et sted hvor mange unge og studerende søger hen både for de gode burgere og de retro drinks og fadøl. Der er spiritus i lange baner, så du kan både spise aftensmad og blive hængende i baren hele natten.

Hos Café Chino går du helt sikkert ikke forkert i byen, uanset om du skal have et festmåltid af de helt store, eller blot vil nyde en god drink eller kop kaffe i hyggelige rammer. Husk at hilse fra Studenterguiden.


Studenterrabatter

Studierabat fra mandag til torsdag
Adresse

Brandts Passage 6-8
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6313 0033
E-mail: info@cafechino.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 02.00+
Søndage: 10.00 - 17.00

OBS!
Køkkenet lukker mandag-lørdag kl. 21.30 og søndag kl. 16.00


Website

Cafe Chino's websiteCafe Chino
Cafe Chino
Cafe Chino
Cafe Chino