Cafe Chino

Cafe Chino


Café Chino er en hyggelig cafe i Odense centrum, Café Chino ligger i Brandts Passage, som er en sidegade til Vestergade. Det er et godt sted for studerende med hang til lave priser og store portioner. Menukortet er præget af traditionelle café retter med alt fra brunch og burgere, sandwich og salater, til nachos, pasta- og risretter og steak af oksefilet. Maden smager godt og du bliver med garanti mæt af portionerne.

Café Chino har mere end 14 år på bagen, og åbnede for første gange dørene i 2005 på Reventlowsvej. Tanken var, at skabe en hyggelig café lidt udenfor centrum - caféen blev hurtigt så populær, at lokalerne simpelthen ikke var store nok. Derfor finder du nu Café Chino i større, men ikke mindre hyggeligere lokaler i Brands Passage. Her kan du i fred og ro nyde den lækre mad, og stadig følge med i bylivet lige uden for vinduerne. Om sommeren kan du sidde ude på deres lækre terrasse, væk fra hverdagens stress og jag.

Selvom caféen har rykket teltpælene er der stadig fokus på kerneværdierne: en god café-oplevelse, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet eller service, og ikke mindst en oplevelse, som er til at betale. Caféen er et hyggeligt sted, hvor både indretningen og personale gør alt for, at du skal føle dig hjemme.

Café Chino er ikke kun et burgersted, og du finder en lang række af velsmagende retter som alle er lavet med passion og stolthed. Det kan være alt fra salater til pastaretter, hvor kvaliteten på begge dele selvfølgelig er i top. Alle serveringer har samme høje kvalitetsniveau som maden.

Hos Café Chino kan du få en byg selv brunch. Her vælger du helt selv, hvad du ønsker at få serveret på din tallerken. Du kan få 5 forskellige dele for 129 kroner, eller tilkøbe ekstra dele for 22 kroner per styk. Her kan du vælge imellem et stort udvalg, som både består af æg og ost i forskellige former, laks, hønsesalat, tunsalat, oliven, lun leverpostej, svampe, pålæg, et udvalg af forskellige søde sager og meget mere. Du har derfor rig mulighed for at personliggøre din brunch og vælge præcis, hvad der falder i din smag.

Udover den lækre byg selv brunch, finder du også det såkaldte “bræt værkstedet”, hvor du kan sammensætte din helt egen tapas menu. Her er der også et stort udvalg af både lunt, koldt, oliven, ost, sødt og diverse tilbehør. Her får du 5 dele + 2 tilbehør for 169 kroner, og du har derfor rig mulighed for at vælge lidt forskelligt.

Yderligere har Café Chino også et burgerværksted, hvor du har mulighed for at sammensætte din burger ud fra dine egne smagsløgs. Her vælger du helt selv burger, brød, kød, dip og tilbehør.

Med et større lokale er der også blevet plads til en større bar, og dette medfører selvfølgelig, at du som gæst kan opleve en lang række af klassiske cocktails og drinks. Det er, som det altid har været, et sted hvor mange unge og studerende søger hen både for de gode burgere og de retro drinks og fadøl. Der er spiritus i lange baner, så du kan både spise aftensmad og blive hængende i baren hele natten.

Hos Café Chino går du helt sikkert ikke forkert i byen, uanset om du skal have et festmåltid af de helt store, eller blot vil nyde en god drink eller kop kaffe i hyggelige rammer. Caféen skaber de perfekte rammer for flere begivenheder, og er perfekt for dig som studerende at sidde med dine venner at nyde et måltid, eller måske arbejde med studiegruppen, imens I får noget at drikke. Husk at hilse fra Studenterguiden.


Studenterrabatter

Mandag-torsdag kan du få 12 kr. studierabat på deres velkendte burgere.
Adresse

Brandts Passage 6-8
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 13 00 33
E-mail: info@cafechino.dk


Åbningstider

Mandag - tirsdag: 09.00 - 20.00
Onsdag - torsdag: 09.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 24.00+
Søndag: 09.00 - 16.00


 


Website

Cafe Chino's websiteCafe Chino
Cafe Chino
Cafe Chino
Cafe Chino