Byens Køreskole

Byens Køreskole


Byens Køreskole er en af de ældste køreskoler i Odense og specialister i at uddanne deres kursister til kompetente billister både i bil, MC og taxa. Køreskolen har eksisteret siden 1994, hvor de siden den gang har uddannet en masse nye bilister. Køreskolen ligger på Dannebrosgade, som er lige ved siden af banegården. Så det er utroligt nemt at komme til og fra køreskolen. Byen køreskole består af to lærere, som vil sikre dig et grundigt og seriøst køreforløb, hvor de har god tid til hver enkel elev. Selvom det er et seriøst forløb skal det også være sjovt at tage kørekort. Så det er vigtigt at du føler dig godt tilpas for at få den bedst mulige oplevelse. Hos Byens Køreskole foregår din undervisning med at teoritimer, hvor i efterfølgende skal ud på vejene og afprøve alt hvad i har lært.

Uddannelsesforløbet til bil er bygget op om 9 teorilektioner. For aftenholdet gælder, at du følger et hold og går til teori en gang om ugen (I den første uge har nogle hold dog to gange teori). Teoriforløbet strækker sig således over 9-10 uger. Efter teoriforløbet skal du til teoriprøve, for at vise alt hvad du har lært teoretisk, hvorefter forløbet med at udføre teorien i praksis strækker sig over en nogle flere uger, inden du kan tage dit endelige kørekort.

Så hvis du står og skal til at tage kørekort, så kan du roligt vælge Byens køreskole. Begge kørelærere er dygtige og kompetente, som ønsker at du skal komme igennem din køreundervisning bedst muligt og samtidig få en god oplevelse. Det skaber køreglæde og efter at have taget dit kørekort hos Byens Køreskole, vil du helt sikkert have opnået køreglæde og stort arrangement når det kommer til at bevæge sig rundt i trafikken.
Adresse

Ejlskovsgade 7
5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: info@byenskoereskole.dk
Jan: 20 29 48 59
Jimmi: 27 46 36 15


Website

Byens Køreskole's website


Byens Køreskole