By Holst


By Holst er en frisørsalon, hvor de beskriver sig selv som værende 'kreative, nytænkende og hele tiden i udvikling'. Hos By Holst får du en luksuriøs behandling, der afviger fra hverdagens normale rutiner. Her sætter de kunden i fokus, og en del af deres filosofi er derfor at dialogen mellem kunden og frisøren er yderst vigtig, da det skaber kendskab til ønsker og behov.
By Holst bidrager samtidig med hårdonationer til bl.a. Lucks of Love, der laver parykker til kræftramte børn. Man kan derfor altid booke en klipning med henblik på donation.

Katrine Sommer og Rikke Hangaard, der er frisørerne i salonen er meget professionelle og har en masse erfaring. Katrine er perfektionistisk, hvilket betyder, at du altid vil gå derfra med et ordentligt resultat, fordi hun kredser om de små detaljer. Rikke elsker at kombinere de nye teknikker og rejser rundt i verden for at blive inspireret. For dem er det også vigtigt, at du befinder dig i gode omgivelser og i trygge rammer, så du får den bedste oplevelse. Derfor er deres lokaler stilfulde og ny renoveret. Det er derfor tydeligt, at det er dig der er i fokus. Det er dine og dit hårs behov, der kommer i første række og i kan derfor sammen finde en frisure, der passer perfekt til dig.  

Hos By Holst tilbyder de både dame- og herreklip til fornuftige priser:

Dameklip inkl. vask og føn: 485,-
Herreklip inkl. vask og føn: 365,-

Fælles for alle klipninger er, at de forsøger at skabe et unikt resultat, da ikke alle har ens hår.
Til kvinder tilbyder de derudover bundfarvning, helfarvning, reflekser, retning af bryn og vipper samt voksbehandlinger.
Til herrerne tilbyder de også at rette dit skæg, og du kan derudover tegne en form for et abonnement, da du hver 3. uge kan få en Gentleman behandling inklusiv vask og føn for 315,-
Har du brug for at få sættet dit hår til en speciel anledning, tilbyder By Holst at komme ud til din privatadresse eller på den location, som du ønsker dig.

Som noget ekstraordinært har du mulighed for at vælge, om du vil betale kontant eller dele regningen op i små bidder. Man kan afbetale over 24 måneder.

Booker du en tid hos By Holst vil du altid blive behandlet ud fra de nye trends, og du vil altid blive mødt af et sødt og imødekommende personale. Åbningstiderne er meget fleksible, og du vil derfor nemt kunne få det presset ind i din travle hverdag. På den måde kan du også få et afslappende pusterum i en hverdag fyldt med stress og jag.

Book allerede en tid i dag på deres hjemmeside eller på telefon.
Adresse

Klaregade 35
5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 6614 6614


Mail: odense@byholst.dk


Åbningstider

 


Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 07:00-20:00
Onsdag: LUKKET
Torsdag: 07:00-20:00
Fredag: 08:00-18:00
Lørdag: 08:00-13:00
Eller efter aftale. 


Website

By Holst's website