Burger Anarchy

Burger Anarchy


"Burger Rules" er det meget sigende motto, du mødes af, når du besøger Burger Anarchy i Gravene i Odense. Her gælder alle gængse regler omkring burgere ikke - og du kan derfor opleve burgeren, som du garanteret ikke har hverken hørt om eller set før! Det er ikke for sjov, at Burger Anarchy går for at være Odenses gourmet burgerbar. Der bliver eksperimenteret med den klassiske burger, og de nye fortolkninger sidder lige i skabet.

Hver burger er blevet navngivet efter en filmkarakter lige fra Hunger Games og Game of Thrones til Mad Max og X-Men. Og hver burger har et islæt i form af ingredienser af det, du vil forbinde med de respektive film eller serier. Du kan for eksempel sætte tænderne i Katniss Everdeens Vildsvineburger med alt godt fra skovbunden eller en Burger med paneret lyssej, samt rejer og tatarsauce. Som vegetar bliver du ikke snydt, hvis du vil prøve noget nyt. Bøffen bliver blot skiftet ud med en veggie bøf bestående af kikærter, mandler, rødbeder og kumquats, som både er vegansk og glutenfri. Det er nogle spændende burgere man ikke ser hvor som helst i den danske restaurationsverden, så det er en hel oplevelse at komme ind på Burger Anarchy.

Bestil dit bord og din burger på forhånd her

Burger Anarchy from Burger Anarchy on Vimeo.

Du kan også få både forret og dessert, som komplimenterer hovedretten rigtig godt og holder stilen med fiktive karakterer. Dog er maden absolut ikke fiktiv, men det viser en restaurant der tør tænke ud af boksen og afprøve moderne gourmetopskrifter på en ny måde.

Hos Burger Anarchy finder du traditionelle udgaver af burgere med et twist, nye alternative burgeropskrifter lavet fra bunden, af dygtige kokke, lækre specialøl og gode vine. De venlige ansatte vejleder dig i både de spændende specialøl, gode vine og hjemmelavede milkshakes, så du fuldender dit måltid. Burger Anarchy er stedet, hvor du kan tage både dine venner og familie ud på en fantastisk smagsoplevelse. Alle råvarer er så vidt muligt lokale, og altid af den højeste kvalitet. Alt bliver lavet fra bunden, og de gode råvarer og kærligheden til maden kan tydeligt smages - her er der burgere af en helt anden kaliber, end man er vant til.

Book dit bord online her! 

Hos Burger Anarchy er det ikke kun burgerne kunderne kommer efter, selvom de klart er den helt store stjerne. På det flotte menukort finder du også et godt udvalg af lækre desserter, udført til absolut perfektion, med en friskbrygget kop kaffe lavet som af den bedste barista. De spændende ”side-orders” skal virkelig opleves, og de små forretter er eminente. Kokkene har haft frie hænder, og derfor finder du hos Burger Anarchy retter som du ikke får andre steder. Kan du ikke vælge i mellem de velsmagende burgere, kan du bestille 3 sliders, så du på den måde kan smage hele 3 forskellige burgere, og måske finde din helt klare favorit!

Du kan også bestille maden til at tage med hjem i vante omgivelser og invitere kæresten på en romantisk middag. Bestil din takeaway her.

Studenterguiden.dk har stort set kun set og hørt godt om Burger Anarchy - og det er med god grund. Lækre, spændende og nytænkning af burgere, smagsoplevelser udover det sædvanlige, ikke mindst højt til loftet gør, at Bruger Anarchy helt sikkert er et besøg værd! Den altid fantastiske og uhøjtidelige stemning gør, at man straks føler sig velkommen i den hyggelige restaurant. Vi kan ikke andet end at anbefale Burger Anarchy, gourmetburgere til gode priser bør alle unde sig selv!
Adresse

Gravene 2A
5000, Odense C


Kontakt info

Telefon: 5555 5000
E-mail: burgeranarchy@hotmail.com


Åbningstider

Mandag – Søndag: 12.00 – 22.00


Website

Burger Anarchy's websiteBurger Anarchy
Burger Anarchy
Burger Anarchy
Burger Anarchy