Buchstyle Hair Design

Buchstyle Hair Design


Buchstyle Hair Design er en frisørsalon i en klasse for sig blandt de Odenseanske frisører. Udover en top professionel behandling, så kan du hos Buchstyle Hair Design forvente dig personlig service af ejeren af salonen, i et meget højt niveau og til yderst rimelige priser. Frisørmester Ida blev udlært i 1995 og har siden da været i faget. Det er vigtigt for Ida at være opdateret i de nyeste behandlinger, teknikker og trends, derfor udvikler hun sine færdigheder på kurser løbende. Desuden laver Ida fotoshoots, hvor hun selv står for styling og fotografering, både de helt klassiske og de mere edgy stilarter bliver prøvet af, så der er inspiration at finde til dit nye look.

Det siger Buchstyle Hair Design selv;
”I salonen kan du altid være sikker på en god og professionel behandling. Hos mig er det dig som kunde der er i centrum, og jeg går op i god vejledning og kommunikation, så du får den helt rigtige behandling. Der sættes fokus på lidt ekstra forkælelse, og der følger altid en let hovedbundsmassage med i din hårvask. Jeg glæder mig til at gøre dit hår fantastisk. :) 

Book din tid online allerede nu!

For at give dig den absolutte bedste oplevelse, sørger Ida altid for at starte behandlingen med en god dialog, hvor i sammen finder frem til dine ønsker og forventninger. Man er ikke i tvivl om at Ida elsker hendes arbejde, og hun går altid den ekstra mil for at give dig lige netop det hår du altid har drømt, derfor er åbningstiderne hos Buchstyle Hair Design også vejledende, Ida holder gerne åbent efter aftale. Ønsker du rådgivning i hvilke produkter der er bedst til dit hår, finder du hos Buchstyle Hair Design et stort udvalg kvalitetsprodukter, blandt andet de lækre mærker I.C.O.N., Top Shelf og Glynt, og i kan sammensætte det helt rigtige til dit hårs behov.

Hos Buchstyle Hair Design er der plads til forandringer, Ida er altid frisk på at lave noget helt nyt og vildt, men hun kender også vigtigheden i det velkendte, og skal spidserne studset, pandehåret klippes eller siderne trimmes til, står hun klar til det. 

Book din tid online - nu med studierabat!

Vi har på Studenterguiden.dk kun kunnet findet flotte tilbagemeldinger fra kunder der har besøgt Buchstyle Hair Design, blandt andet på Facebook siden, hvor den gode service, de studievenlige priser og kompetente rådgiving bliver rost til skyerne. Der er ingen tvivl om, at Buchstyle Hair Design er en yderst populær salon, og står du og mangler lidt forkælelse, anbefaler vi dig helt klart at kigge forbi Buchstyle Hair Design. 


Studenterrabatter

10% ved fremvisning af gyldigt studiekort.


Klippekort, køb 5 klipninger få 6.
Adresse

Hjallesevej 10
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6612 8480
E-mail: bucherstyle.dk@gmail.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 08.30 - 17.00
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag:08.30 - 17.00
Fredag: 08.30 - 17.00+ (efter aftale)
Lørdag: 08.00-12.00+ (efter aftale)


Website

Buchstyle Hair Design's websiteBuchstyle Hair Design
Buchstyle Hair Design
Buchstyle Hair Design
Buchstyle Hair Design