Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven


Bryggeriet Flakhaven ligger i Odense Rådhus og har en flot udendørs terrasse til spisende gæster - indenfor er indretningen stilfuld og Bryggeriet Flakhaven er bygget op omkring de store kobberkedler som er kernen i bryghuset.

Bryggeriet er det dansk/franske køkken, som i bedste brasserie stil laver mad med og til øl og i sammen med Brewpubben med de +25 haner, gør stedet til et helt unikt ølsted,
Om sommeren har Bryggeriet et dejligt solbeskinnet serveringsområde på Flakhaven.

Som mikrobryggeri er den hjemmebryggede øl naturligvis centrum for alt hvad bryggeriet Flakhaven laver, hvilket også er grunden til at de store kobberkedler er placeret midt i restauranten. Brasseriet laver mad med øl i dansk/fransk stil, som matcher den gode øl.
Med inspiration fra alverdens mangfoldige øl sorter brygges der jævnligt i kobberkedlerne - Der er +25 taphaner med øl fra ind- og udland samt eget øl i 4 serveringstanke og der udskiftes jævnligt så der er nye øl på hanerne hele tiden.

Bestil bord her og prøv et nyt koncept.

Konceptet er anderledes end man er vant til fra andre restauranter, hvor man vælger maden først og derefter drikkelsen. På Bryggeriet vælger du først den øl stil du ønsker at nyde og derefter bliver du guidet til at vælge den mad, der passer bedst til den valgte øl. På den måde sikrer du dig et godt måltid med fokus på den hjemmebryggede, lokale øl.

Bryggeriet er dog mere end øl. Det er også udsøgt mad, der klæder smagen af malt og humle. Blandt de mange fristelser på menukortet finder du en ny 3 retters menu hver måned. Desuden tilbyder Bryggeriet Flakhaven på et velassorteret al a carte frokost- og aftenkort. Bryggeriet Flakhaven også altid et godt udvalg af smørrebrød.
Frokostretterne består af blandt andet pariserbøf, smørrebrød, pandestegt fiskefilet og lækre desserter som chokolade fondant, karamelrand og sorbet.

Studenterguiden anbefaler dig at prøve Bryggeriet Flakhaven, hvis du er øl entusiast. Dog behøver du ikke at have kendskab til øl inden du sætter dig ind i restauranten, men blot være åben for at prøve noget nyt og spændende, hvor konceptet er anderledes i forhold til andre restauranter.
Hos Bryggeriet Flakhaven har de samme forhold til dig, som til deres øl: Du skal føle dig i centrum.

Klik her og bestil et bord blandt kobberkedlerne. Føl øllets brusen og fornem vejen fra bryg til fad til bord.


Studenterrabatter

Bestil 4 special øl, betal for 3
Adresse

Flakhaven 2
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 02 99
E-mail: info@flakhaven.dk


Åbningstider

Alle dage: 12.00 – 22.00


Køkkenet lukker alle dage kl. 21.00


Website

Bryggeriet Flakhaven's websiteBryggeriet Flakhaven
Bryggeriet Flakhaven
Bryggeriet Flakhaven
Bryggeriet Flakhaven