Brande Højskole


Brande Højskole sikrer din fremtid.

Hos Brande højskole er du altid i fokus, og skolen fokuserer på at være der for dig og de andre unge elever. Her vil de gerne tage hånd om alle, og sikre at du får et dejligt og meningsfuldt ophold.

DU er i fokus!

Her er der plads til alle. Skolen huser både 2-sprogede, de skoletrætte, ordblinde, socialt udfordrede osv. Så hvis du har problemer fagligt, eller bare ikke gider, at gå i skole mere, så er det her lige stedet for dig. Det gælder om at du skal have en god hverdag, og finde ud af hvad din fremtid skal byde på. For at du får mest ud af dit ophold, vil skolen sørge for, at holde tæt kontakt, så der er fokus på dine personlige og faglige fremskridt.

Klar, parat, GO!

Brønde Højskole vil gerne gøre dig klar til fremtiden, og har fokus på, at du er bedst muligt klædt på til at tage din drømmeuddannelse. På Brande Højskole får du erhvervsvejledning, bliver trænet i at skrive ansøgninger og i at gå til jobsamtale. Så hvis du står og mangler hjælp til ”det næste skridt”, så bør du prøve Brande Højskole. Efter højskolen får du et bevis på dit ophold og du får en personlig udtalelse med hjem. Skolen lover at der ikke er 2 dage der er ens, så du forhåbentligt får et uforglemmeligt ophold, med en masse gode oplevelser
Adresse

Herningvej 14
7330 Brande


Kontakt info

Tlf.: 9718 4545
E-mail: bhs@brandehs.dk


 


Website

Brande Højskole's website