Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole


Historien bag Brandbjerg Højskole går helt tilbage til 1500-tallet, hvor stedet var en herregård og først i 1960 blev stedet til Brandbjerg Højskole - en højskole hvor ånd, natur, frihed, tradition og høj faglighed kombineres til en til en højere enhed.

Brandbjerg Højskole er en smuk højskole, der tydeligt bærer præg af sin arv fra herregårds-tiden. Brandbjerg Højskole er omkranset af en voldgrav, hvor ænder lystigt og idyllisk plasker rundt. Op til indgangen er en lang nøddeallé flankeret af frodige marker og enge., hvor heste græsser. Selve Brandbjerg Højskole er moderniseret og indeholder alle de faciliteter man kan forvente på en højskole - et kunstnerisk amfiteater i atriumgården, en foredragssal, et moderne musikhus, en komplet sportshal med styrketræningsrum, lyse og inspirerende atelier til den aspirerende kunstner, en dramasal til den vordende skuespiller og hyggerum med bordfodbold og billard til hygge og afslappelse.

Ophold på Brandbjerg Højskole

På Brandbjerg Højskole vil du møde en masse forskellige mennesker, som kan udvikle sig til venskaber for livet, og samtidig blive en del af et mangfoldigt fællesskab. Fællesskabet er i centrum på Brandbjerg Højskole, hvor mangfoldigheden er med til at inspirere sig selv og hinanden. Dette skaber en unik mulighed for at udvide sit netværk i takt med, at man får en masse gode oplevelser i form af bl.a. rejser, debatter og fester.

Højskolen udbyder en række forskellige valgfag, som du kan vælge imellem. Udbuddet af valgfag afhænger af, hvilken tid på året, du ønsker at starte dit ophold. Eksempler på valgfag der udbydes er bl.a. Skrivekursus, Kunst & Kreativitet, Foto, Adventure, Mountainbike og friluftsliv, Teater og mange flere, som du kan læse mere om på højskolens egen hjemmeside.

BrandTube

Se Brandbjerg Højskole på Jellingefestivallen.

Værelserne

Der er kræset for de kommende kursister på Brandbjerg Højskole og alle værelser er velholdte og moderne. Hvert værelse har eget bad, toilet, altan og en Internetforbindelse. Du kan selv vælge om du vil bo på enkeltværelse eller dele et dobbeltværelse med en bekendt, eller måske stifte et nyt og spændende bekendtskab.

Brandbjerg HøjskoleBrandbjerg Højskole


Adresse

Brandbjergvej 12
7300 Jelling


Kontakt info

Telefon: 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk


Uddannelser

EventLab

Musik - Soundhouse

Kompas

Outdoor


Website

Brandbjerg Højskoles SiteBrandbjerg Højskole
Brandbjerg Højskole
Brandbjerg Højskole