Borgerlige Studerende

Borgerlige Studerende


Borgerlige Studerende er sammensat 2 selvstændige, Konservative Studerende og Danmarks Liberale Studerende. Borgerlige Studerende er samlingsstedet for borgerlige studerende på Odense Universitet.

Borgerlige Studerende ønsker at repræsentere de studerende, der har en borgerlig indgangsvinkel til politiske spørgsmål og værdier. Du behøver ikke at være aktiv i Borgerlige Studerende for at få dine meninger repræsenteret. Alle holdninger tager udgangspunkt i et borgerligt-liberalt menneskesyn.

Borgerlige Studerende har selvfølgelige en politisk dagsorden og en række konkrete målsætninger, men dem må du læse nærmere om på deres hjemmeside. Man kan ikke som enkeltperson melde sig ind i Borgerlige Studerende.

Man kan derimod melde sig ind i en af de to foreninger, der tilsammen danner Borgerlige Studerende. Det er ikke noget krav, at man er medlem af enten DLS eller KS, hvis man ønsker at stille op for Borgerlige Studerende. Det eneste krav er, at man skal være af borgerlig observans.

Om Borgerlige Studerende

Borgerlige Studerende er en studenterpolitisk organisation på SDU der består af Danmarks Konservative Studerende og Danmarks Liberale Studerende i Odense.

Studerende på SDU:

Borgerlige Studerende går ind for et bedre miljø for studerende på SDU. Der arbejdes for mere plads til gruppearbejde, flere stikkontakter og bedre studiemiljø.

Frihed og ansvar til de studerende:

Borgerlige Studerende kæmper for retten til at kunne tilrettelægge ens studieforløb. Der skal altså i højere grad indføres fleksible studieordninger, der muliggør individuel tilrettelæggelse af studieforløb på SDU.

Opgradering af kvaliteten:

I en global verden skal Danmark i stigende grad leve af viden og gode idéer. Borgerlige Studerende kæmper derfor at pengene ikke skal spares på dette felt. Kvaliteten kan derfor forbedres på en række områder blandt andet ved ordentlige laboratoriefaciliteter, teknisk udstyr og et generelt bedre studiemiljø, der styrker relationerne mellem de studerende og universitetet. Det handler ikke kun om en fremtidssikring af uddannelsesniveauet på universiteterne, men også en sikring af din fremtid.

Borgerlige Studerende har:

1. Mere end 10 års erfaring med studenterpolitik på SDU

2. Høringsret på forskning- og uddannelsespolitik

3. Udgangspunkt i at politik handler om at prioritere, og derfor er studenterpolitik også politik.
Kontakt info

E-mail: mail@borgerligestuderende.dk


Website

Borgerlige Studerende's websiteBorgerlige Studerende
Borgerlige Studerende