Bone's

Bone's


Bone’s finder du centralt beliggende i Aarhus C. Hos Bone’s garanteres du en oplevelse ud over det sædvanlige i ægte amerikanske omgivelser, uanset om du skal fejre din eller din vens fødselsdag, forkæle familien eller slappe af med veninderne.

Den danske familie restaurant Bone’s er formet ud fra et amerikansk værdisæt, som kredser om god mad og familiehygge. Restauranten startede for 25 år siden med dens placering i Herning. Kæden a Bone’s restauranten er vokset tl i alt 23 restauranter fordelt rundt i hele landet siden da.

Hos Bone’s er der plads til hele familien.
Der er balloner og legeposer til de allermindste, mens Bone’s til de lidt ældre har nogle store behagelige sofasæder med plads til at hvile albuerne. Børnene har ikke mindst deres helt eget private legerum, så den trætte far, og den trætte mor, kan tage sig et velfortjent hvil i de bløde sofaarrangementers

Når du træder ind på Bone’s vil du opleve den amerikanske stemning, og straks få fornemmelsen af, at du er i det gamle USA. Vejskilte, nummerplader, snesko, modelfly, flag, hockey-stave og meget, meget mere pryder væggene i Bone’s hyggelige lokaler. De mange pyntegenstande er hentet hjem direkte fra amerikanske retromarkeder. Du får derfor den unikke mulighed for at nyde deres populære og særdeles lækre spareribs med tilbehør i autentiske rammer med god amerikansk stemning
Selvom spareribs er Bone’s kendetegn og en stor del af bones, så er det selvfølgelig ikke kun spareribs, du kan få. Du kan ligeså få retter med oksesteg, kylling og salater.

Bone’s slogan: ”Get a taste og the old America”, beskriver meget godt hvad du som kunde, kommer til at opleve på Bones.

Bones er dog ikke bare spareribs, selvom det er en stor del af Bones. Du kan f.eks. også få retter med oksesteg, kylling og salater. Til dessert kan du som noget nyt også få lækker is fra Ben & Jerry's.

Der er mulighed for take-away hos Bones i Århus. Læg en bestilling her. Du kan også bestille bord på Bones online her. Klik på "Bestil Bord" knappen øverst til højre på denne side.
Adresse

Åboulevarden 20
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86132755


Åbningstider

Mandag: 11:30 - 21:30
Tirsdag: 11:30 - 21:30
Onsdag: 11:30 - 21:30
Torsdag: 11:30 - 21:30
Fredag: 11:30 - 22:00
Lørdag: 11:30 - 22:00
Søndag: 11:30 - 21:30


Website

Bone's's websiteBone's