Bluefin

Bluefin


Bluefin er Odenses nyeste hotte sushi sted. En rigtig flot og velindrettet restaurant med plads til 50 mennesker, i autentiske omgivelser med high-end Yuccie design og atmosfære. De venlige medarbejdere sørger for, at du på intet tidspunkt kommer til at mangle noget, maden bliver præsentabelt serveret og kan nydes med et glas kølig øl.

Med et navn som Bluefin, er der også noget at leve op til. Der er dog ingen truede blåfinnede tunfisk på menuen, så du kan roligt spise dig mæt i lækker sushi på dette hippe spisested, uanset om du er fra Dyrenes Beskyttelse, om du er vegetar eller bare elsker sushi. Det åbne køkken vidner om, at der ikke er noget at skjule, så du kan være ganske tryg ved at bestille din mad i restauranten. De dygtige sushikokke arbejder hurtigt og intenst, og det kan være helt hypnotiserende at følge med i.

Book bord eller bestil take-away online lige her!

Hvis du ikke er vant sushirestaurantgænger, er her en lille guide til hvordan du normalt opfører dig på en sushirestaurant. Det er dog ikke sikkert, at alle sushirestauranter benytter sig af disse kutymer, men det er altid sjovt at opføre sig traditionelt:

·         Det er høfligt i enhver restaurant at hilse værten eller værtinden, der hilser på dig med den traditionelle "Irasshaimase" hilsen som betyder "Velkommen til." Du skal blot anerkende deres hilsen og er ikke forpligtet til at sige noget tilbage, hvis du ikke kender det japanske svar.

·         Hvis du er interesseret i at se din mad blive forberedt eller tale med Itamae (sushi kokken), kan du bede om at få en plads i sushi baren.

·         Spørg altid kun Itamaen hvad han ville anbefale, og spørg aldrig ”Er det frisk fisk?", da det vil blive opfattet som fornærmende at antyde, at noget ikke er friskt.

·         Det er uhøfligt at efterlade mad på din tallerken efter dit måltid. Så tag højde for det når du bestiller, så du ikke kommer til at bestille noget du ikke kan lide. Hvis du alligevel er kommet til at bestille noget du ikke bryder dig om, så lad være med at kommentere på det, da det også anses som uhøfligt.

·         Gnid ikke dine spisepinde sammen. Når du ikke bruger dem, skal de placeres parallelt med dig selv på spisepindsholderen eller på shoyu tallerkenen. Det samme gælder når du er færdig med at spise.

·         Det er OK at spise nigiri-sushi med fingrene. Sashimi spises kun med dine spisepinde.

·         Det er også ok at slubre nudler, men dog ikke mere end højst nødvendigt.

·         Hvis du skal have alkoholiske drikke, anses det for mest almindeligt at betjene hinanden (hvis du ikke er alene) i stedet for at hælde op til dig selv. Vær altid opmærksom på din partners glas og genopfyld det når det er tomt. Hvis du har brug for en opfyldning, skal du drikke resten ud og holde glasset lidt på skrå høfligt mod din spise partner.

Hvis du ikke har tid til at sidde og nyde maden på restauranten, så kan du også bestille den lækreste sushi som take-away. Udover restaurant og take-away, kan Bluefin også levere mad til din fest. Bluefin elsker at deltage i fester og kommer også gerne til netop din fest.

Du kan nemt bestille bord på forhånd, hvis du vil være sikker på at få en plads når du skal ud med vennerne.

Bluefin får utroligt flotte anmeldelser, og vi har på Studenterguiden.dk kun kunnet finde positive tilbagemeldinger fra kunder, der har besøgt Bluefin. Ikke nok med at sushien er yderst frisk og meget autentisk, har de hos Bluefin et stort og tiltalende menukort, med et udvalg af retter, man ikke finder andre steder end i Østen. Tag din ven, kæreste eller hele familien under armen, og nyd et bøsøg hos Bluefin.

Hvis du vil have maden med hjem, har de hos Bluefin også en fast rabat på 15 % på ALT Take Away!
Adresse

Klaregade 7
5000 Odense C


Kontakt info

Tlf: 28 89 92 98
Email: bluefindk@gmail.com


Åbningstider

Mandag - Torsdag  - 12.00-21.30
Fredag - Lørdag     - 12.00-22.00
Søndag                 - 16.00-21.30 


Website

BluefinBluefin
Bluefin
Bluefin
Bluefin