Black Sheep Tattoo


Ny tatovering? Led ikke længere! Black Sheep Tattoo's erfarne tatovører er mere end mand for opgaven.

Black Sheep Tattoo er en tatoverings- og piercingbutik, som har ligget i Overgade siden 2009, hvor den åbnede sine døre i februar 2010 i hjertet af Odense. I shoppen finder du 2 meget erfarne tatovører i indehaveren Marius, og hans assistent Ingrida. Begge har lavet mange forskellige slags tatoveringer, og vil helt sikkert kunne være behjælpelige med dine ønsker. Tatovørerne er specialiserede i forskellige tatoveringsstile, herunder ”old-school”, japansk, skitserende og realistisk.
At få en tatovering er ikke noget, man bare lige får gjort. Hos Black Sheep Tattoo er kundens tanker i centrum, og der fokus på dine ønsker. Du kan derfor let medbringe referencer til dine ideer eller beskrive dem, så I sammen kan kreere en smuk og unik tatovering. For hver eneste tatovering er vigtig og betydningsfuld - og du kan være sikker på, at du modtager dygtig rådgivning omkring type, størrelse, farve samt svar på eventuelle spørgsmål, som du måtte have. På den måde går du derfra med det bedste resultat, og kan tilfreds vise din nye flotte tatovering frem. Shoppen er afslappet indrettet, og man føler sig med det samme godt til rette, uanset om man kommer for at få inspiration eller skal have lavet en tatovering. Black Sheep Tattoo tilbyder også piercing.
Her er der selvfølgelig også fokus på hygiejne, sikkerhed, og at du er 100% sikker på, at det er det, du vil.
Black Sheep Tattoo Piercing Studio har fleksible arbejdstider. For at få en aftale skal du møde op i shoppen og snakke med en af artisterne, eller kontakte dem via privat besked på Facebook. Hvis der er spørgsmål kontakt dem via e-mail eller tlf.nr.


Studenterrabatter

Black Sheep Tattoo yder studierabat - dette afhænger dog af opgavens type. Studierabat skal derfor efterspørges direkte.
Adresse

Overgade 25
5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: Odensetattoo@gmail.com Telefon: 51645213(Marius) eller 51645212(Ingrida)


Website

Black Sheep Tattoo's websiteBlack Sheep Tattoo