Besos


Besos specialiserer sig i salg af unikke, nøje udvalgte tørklæder af høj kvalitet til både kvinder og mænd.

BESOS er en niche online webshop, hvis tørklæder er håndplukkede fra hele verden og inkluderer brands fra de bedste danske og internationale modehuse, ligesom de selv producerer eget brand af tørklæder, sjaler og halstørklæder af høj kvalitet i samarbejde med nogle af verdens førende tekstilproducenter fra bl.a. Italien og Indien. BESOS har en stor passion for naturlige fibre som cashmere, ekstra fin uld, alpaka, merino, silke, hør, modal og viscose.

Tørklæder er i dag blandt de vigtigste accessories. Tørklædet lader dig udtrykke din personlige stil eller giver den kant. Den kan fremhæve eller nedtone din stil, ligesom den luner dig eller ganske enkelt er det bare så smukt du må eje og bære det. BESOS sælger derfor både tørklæder til både kvinder og mænd.

Kys på spansk hedder besos. Et kys kan ligesom et tørklæde være med til at gøre dig i godt humør og få dig til at føle dig speciel, for ikke at tale om lune på de kolde vinterdage.

Et BESOS tørklæde er af dansk design og er fremstillet i naturlige materialer, som silke, cashmere, fin uld, og hør. Ønsker du et lækkert tørklæde, som findes i begrænset antal, så finder du det i BESOS egen kollektion, da BESOS ikke masseproducerer. BESOS har gratis forsendelse ved køb over 1000 kr. i Danmark og 14 dages returret. Eventuelle spørgsmål besvares gerne ved e-mail eller opkald.
Adresse

Lahnsgade 67
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 40 58 06 06

E-mail: info@besos.dk


Åbningstider

Fremvisninger kun efter aftale.


Website

Besos's website