Beauty by Chrone

Beauty by Chrone


Beauty by Chrone er skønhedsklinik og wellness-klinik beliggende i Odense centrum.
Her finder du et stort udvalg af skønne og effektive ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og ikke mindst wellness behandlinger til både mænd og kvinder.

Hos Beauty by Chrone vil din krop få den ultimative luksus oplevelse. Det er en flugt fra hverdagens stress og jag, hvor du får muligheden for at få et pusterum. Her er det dig og dit velvære i højsædet, og dette er et af de steder, hvor du virkelig kan få slappet af. Efter de luksuriøse behandlinger vil du føle dig som et ny6t og bedre menneske. Beauty by Chrone strækker sig over mange forskellige aspekter indenfor wellness. Har du behov for en dejlig massage i rolige omgivelser, en professionel og effektiv ansigtsbehandling, som får dig til at se yngre ud helt uden kirurgi, så er det her stedet for dig.

Beauty by Chrone tilbyder alt fra ansigtsbehandlinger, til voksbehandlinger, massage med eller uden hot stone, bryn og vipper, hudbehandling og wellness behandlinger. Så uanset om du ønsker en afslappende behandling, hvor din krop er i fokus eller om du ønsker en skønhedsbehandling, er Beuaty by Chrone lige stedet for dig. Der er seks forskellige former for massage, så der er helt sikkert en massage, der passer perfekt til dig. Derudover er der også et hav af forskellige voksbehandlinger og antiage behandlinger, samt vippebuk, når du alligevel skal hav rettet og farvet dine bryn. Udover alt dette, er det også muligt at købe en wellness pakke, hvor der er en masse forskellige behandlinger indbefattet. Da alle de ansatte er specialister på området, så du har mulighed for at blive vejledt i optimal hudpleje, uanset hvad dit problem er.

Noget af det vigtigste for Beauty by Chrone er, at du plejes med de bedste produkter på markedet.
Eksempelvis benyttes Comfort Zones luksusprodukter, som er rene produkter, der er fri for parabener. Der gøres ligeledes brug af mineralske olier og mineralogie makeup. Mineralogie består af naturlige mineraler, og er derfor sund for huden, giver huden en naturlig glød, og beskytter mod de skadelige stråler fra solen. Du får med andre ord det bedste af det bedste helt ned til mindste detalje.

Klinikkens motto er ”ro og harmoni”. Efter et besøg hos Beauty by Chrone vil du være dejligt afslappet og opleve, at du har fået en ny energi. Du vil få det afbræk fra hverdagen, som du så ofte har haft brug for. Du har også mulighed for at forkæle en du holder af, med at gavekort til Beauty by Chrome. Herved kan de få samme afslappende og uforglemmelige oplevelse, som du selv har haft.

Læs meget mere om alle behandlingerne og de muligheder er der for dig og din krop, på deres hjemmeside. 

Book online nu– giv din krop den forkælelse den fortjener. Du vil ikke fortryde det!
Adresse

Rugårdsvej 101 5000, Odense C


Kontakt info

Tlf.: 53 82 93 90
E-mail: info@beautybychrone.dk


Åbningstider

Mandag: 12.00 - 18.00
Tirsdag: 10.00 - 15.00
Onsdag: LUKKET
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 15.00 (indtil 18.00)


Website

Beauty by Chrone's website