Beauty Architect


Beauty Architect er stedet hvor du kan få lavet permanent make-up og eyelash extensions centralt i Odense. Du finder salonen på Mageløs 1, 1. sal i hjertet af Odense. Det er her magien sker, hvor du kan blive forkælet og få en behandling, som letter din dagligdag betydeligt.  

Hos Beauty Architect kan du få lavet permanent make-up i form af permanent op farvning af bryn, læber eller eyeliner. Denne behandling holder typisk i 1-5 år, hvor det dog kan være nødvendigt med en mikropigmentering 1 gang årligt. Der anvendes kvalitetssikret udstyr, som ej er testet på dyr. Da de færreste ved om de kan tåle pigmenter er det muligt at få foretaget en allergitest i salonen.  
I op til 24 timer efter behandlingen, vil det pågældende område være rødt og ømt, men det er blot en naturlig del af helingsprocessen. Herefter vil der dannes en skorpe, som falder af indenfor en uge.  

I salonen er det også muligt at få lavet eyelash extensions, som permanent giver dig flotte lange vipper. Alt du skal gøre forinden behandlingen er at have rengjorte vipper uden make-up. Denne behandling giver dig en god mulighed for afslapning, da du, under hele behandlingen, skal have lukkede øjne. I baggrunden vil der være blid musik til at skabe den rolige, afslappende stemning.  

For dig, som studerende, ligger priserne i den dyre ende. Dog er det pengene værd, da du vil spare en masse tid på dit look om morgenen. Du finder en masse billeder og informationer om salonen på deres Facebookside og deres instagram side. På Facebooksiden finder du anmeldelser fra kunderne, som beskriver personalet, som værende dygtige, servicemindet og udadvendte.  
Adresse

Mageløs 1, 1. sal
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 31 31 51 69 


Åbningstider

Åbningstider lige uger
Søndag - mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 15.30
Onsdag - fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 14.30


Åbningstider ulige uger
Mandag: 09.00 - 16.00
Tirsdag: 09.00 - 15.30
Onsdag - fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag: Lukket


Website

http://baodense.dk/