BatteryStore & More

BatteryStore & More


Vi lever i en tid, hvor vi ikke kan undvære strøm, og hvor batterier er et af de mest købte goder.

Vi bruger batterier til ALT! Mobiltelefoner, lommelygter, værktøj og bærbare computere.

Siden år 2000 har BatteryStore & More haft til huse i Odense. Eller rettere stået for odenseanernes strømbehov, til de produkter der kræver batterier. Af de mange forskellige batterityper der findes er du ret sikker på at kunne finde lige det du står og mangler. Selv batterier til mobiltelefoner og opladere til disse kan du finde her. Og hvis du ikke ved hvad du skal have, kan du bare spørge dig for, da personalet giver gode råd og vejledning.

BatteryStore & More forhandler nogle af de bedste produkter på markedet.

Ud over batterier og batteriopladere fører butikken også en række sikkerhedsprodukter, samt LED pærer, lommelygter og blækpatroner.

Ligesom internettet ikke bare er en døgnflue, så vil batterier heller ikke lige forsvinde ud af husholdningen lige foreløbig. Og måske ender det også med at vi kommer til at købe nye batterier til vores biler i en butik som denne, da flere og flere biler bliver elektroniske og kører på el fremfor benzin.

Du kan både handle på nettet eller i den 140 m2 store, fysiske butik. Så hvis du er i byen og lige kommer i tanker om at du mangler batterier, så køb dem her i stedet for i de gængse supermarkeder, da disse batterier har en længere levetid, men samtidig også en pris der er konkurrencedygtig.

Er du til gengæld derhjemme foran computeren, så tag et kig forbi deres brugervenlige hjemmeside og fyld i kurven. Så er du sikret batterier nok til alle dine cykellygter og personlige husholdningsprodukter.

Fri fragt på alle køb for over 149,- Kr.

 


Studenterrabatter

Der er også penge at spare, hvis du som studerende fremviser et gyldigt studiekort!
Adresse

Brandts Passage 30-32
5000 Odense C


Kontakt info

Tlf: 66116144
E-mail: info@batterystore.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 15.00


Website

BatteryStore & MoreBatteryStore & More
BatteryStore & More
BatteryStore & More
BatteryStore & More