Bar' Unika


Bar Unika, der ligger i Brandts Passage 2, er det nyeste skud på stammen, når det gælder caféer i Odense. Det er de tre Fjord-søstre, der har valgt at følge op på Café Unikas succes ved at åbne en altmulig-bar i centrum. Her kan du nemlig både få juice, salat, kaffe og øl. Der bliver der lagt fokus på sundt mad, du kan tage med to-go, men hvor der stadig er plads og rum til, at man kan sidde indenfor og blive kræset om. 

Lige så snart du træder ind i Brandts Passage, er stemningen sat med bindingsværkshuse og enormt hyggelige caféer og små butikker, der er med til at skabe den hjemlige og lokale sidegade-stemning. Du finder Bar Unika på hjørnet ved Kejserens Nye Klæder, som godt kan være lidt skjult, men duften af bagværk og ristede kaffebønner skulle gerne lede dig på rette vej. Fordi Bar Unika ligger centralt placeret, er der ingen tvivl om, at odenseanerne på farten eller på shopping vil komme forbi caféen.  

Bar Unika åbnede i april 2021, som ellers kunne virke som en svær tid at starte en café op. Men de tre søstre har lagt meget arbejde og sjæl i Bar Unika og er kendt for at have startet Café Unika op. Man kunne næsten kun forudse, at den ville blive populær fra start af. På kort tid har Bar Unika opnået mange følgere og likes på hhv. Instagram og Facebook, og det vidner om, at den er kommet for at blive.

Hvis man har fulgt Cecilie Fjord på Instagram, som er en af søstrene bag, så har man kunnet følge med i dagene op til åbningen. Hvis du smutter forbi caféen og lægger et billede på Instagram, er de heller ikke blege for at dele billedet på deres egen story. Generelt er deres Instagram guld for æstetikere, hvor de deler flotte billeder af deres smoothie bowls og drikkevarer. 

Fordi der er et terrasseområde udenfor, hvor man kan sidde og nyde fx en juice, så er Bar Unika et oplagt sted at tilbringe en varm sommerdag på. I sommermånederne vil baren også servere øl og andre læskende drikke til tørstige gæster. Hvis du trænger til en pause fra studierne, så er Bar Unika det perfekte sted at smutte forbi med studiekammeraterne. 

Hos søstercaféen Café Unika lægges der op til, at man kan trille forbi og få brunch eller frokost. Men Bar Unikas lange åbningstider lægger op til, at man også kan få sin aftensmad med på vejen. Deres menukort byder på en masse lækkerier, uanset om du kommer til frokost eller i de sene timer.

Er du et A-menneske og møder op på caféen ved morgengry, kan du få deres lækre smoothie bowls. Der er en masse spændende varianter som eksotiske frugter eller deres matchaversion, som også er et hit. 

Er du B-menneske, eller skal du bare have til frokosten, så byder de på velsmagende grønne bowls, hvor der både er med kød, fisk og en version til vegetarerne/veganerne. Til et sundt måltid hører en opkvikkende juice sig til, og hos Bar Unika kan du få dem i mange forskellige smage.

Hvis du vil have et sundt måltid med på farten fra en café, der udstråler hygge og kærlighed til maden, så er det altså med at smutte forbi Bar Unika. Der er gode priser, og nogle gange skal man også huske at forkæle sig selv, når man har spist havregrød en hel måned.
Adresse

Brandts Passage 2
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 27 83 25 53
E-mail: post@unika.dk


Åbningstider

Mandag: 09.00-20.00
Tirsdag: 09.00-20.00
Onsdag: 09.00-20.00
Torsdag: 09.00-22.00
Fredag: 09.00-22.00
Lørdag: 09.00-22.00
Søndag: 09.00-16.00


Website

Bar' Unika's website