At Work Skolen

At Work Skolen


At Work Skolen – siden 1994
At Work er “Din garanti for faglighed og kvalitet”.
På At Work Skolen tilbydes du de bedste uddannelser og kurser inden for sundhed, sport og livskvalitet. På skolen lægges stor vægt på kvaliteten af undervisere og det faglige indhold, så de kan sikre dig det bedste udbytte. At Work Skolen uddanner omkring 2.000 elever om året, har daghold, aftenhold og weekendhold, og du kan få undervisning i hele landet eller på Internettet.

At Work Skolens uddannelser og kurser henvender sig til såvel private som til virksomheder. På skolen uddannes alle, som har lyst til at arbejde med sundhed, hvilket spænder vidt i alle aldersgrupper, hvor vi uddanner massører, personlige trænere, instruktører, slankekonsulenter, zoneterapeuter, mindfulness instruktører med videre.

Tværfagligt underviserteam
At Work Skolens underviserteam er tværfagligt, og består af læger, fysioterapeuter, sygeplejersker, ernæringseksperter, psykologer, konsulenter, personlige trænere, massører med flere. Underviserne står sammen om at give dig det bedste undervisningsforløb med relevante og brugbare kompetencer. At Work Skolen anvender professionelt undervisningsudstyr, og på uddannelserne og kurserne udleveres grundigt undervisningsmateriale, hvoraf store dele er udarbejdet specielt til At Work Skolen.

Skolen arbejder evidensbaseret, og på uddannelserne benyttes eksterne censorer, såsom læger, fysioterapeuter og ernæringseksperter, hvilket er din sikkerhed for kvalitet. På At Work Skolen har du en unik mulighed for at kombinere uddannelser og kurser indenfor sundhed. De forskellige uddannelser og kurser supplerer hinanden godt fagligt.

Fagligt niveau gennem fagfolk
Mange kurser og uddannelser indenfor sundhed er ikke underlagt faglige eller andre offentlige kvalitetskrav. Dette har medført et næsten lovløst marked uden kontrol af det faglige niveau, hvorfor At Work altid har sat sig i front ved at fagligheden er forsvarlig. Styrken ved At Work Skolens uddannelser og kurser er, at de primært er udviklet af fagfolk, så der for eksempel er fysioterapeuter, læger, psykologer med mere bag udviklingen, men ligeledes i selve undervisningen, så der altid er fuld faglig og korrekt undervisning.
At Work Skolen


Adresse

Mynstersvej 5, 3 sal
1827 Frederiksberg C


Kontakt info

Telefon: 44 48 61 00
E-mail: info@atwork.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 15.00


Uddannelser

Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler

Zoneterapeut

Løbecoach / Løbetræner

Kostvejleder

Certificeret LifeCoach

Certificeret Fitnessinstruktør

-

Positiv Psykologi Vejleder

Mindfulness Instruktør

Helse- og Sportsmassør

Styrkekonsulent


At Work Skolen
At Work Skolen
At Work Skolen