Askepot Sko


Askepot ligger i Odense/Svendborg. Fysisk fremstår butikken i Odense stor, ny og ombygget i internationalt miljø, mens den i Svendborg fremstår mindre med en meget mere intim stemning.

Butikkerne har nøjagtig samme vareudvalg, og udveksler varer flere gange om ugen. Askepot Sko har eksisteret siden 1983. Vores sko er købt med omhu ud fra det unikke, at vi er få udbydere. Pasformen er god, materialerne lækre, forarbejdningen er super og vi går foran eller følger trenden. Når I køber sko hos os kan I være kvalitetsbevidste, for vi sælger jer kun sko af højeste kvalitet. Når vi køber ind, går vi direkte efter det det gode håndværk og de bedste skindkvaliteter, for at sikre at vores kunder går glade og tilfredse fra vores butikker, uanset om købet foregår i en af vores fysiske butikker eller online.  

Vi sælger alt fra dame- og herresko til børnesko og accessories som handsker, tasker og tørklæder. Vores sortiment spænder vidt fra bl.a. Bubetti støvler, Gidigio ballerina, Bikkemberg sneakers, Arche sko til Pedro Garcia og Pura Lopez stiletter. De fleste sko er købt på den store messe Micam i Milano. Vores varer er primært produceret i Italien, Frankrig og Spanien på fabrikker med mange års erfaring, og vi ved derfor, hvad det vil sige at producere kvalitets fodtøj. Vores indkøb går fra en damestr. 35-42, og altid i halve str. hvor det er muligt. Askepot har også et stort udvalg til børn fra str. 18-38. Vi forhandler bl.a. Angulus, Bisgaard, Bikkemberg, Naturino og Kamik. Askepot har også alt i fodtøj til herrer lige fra den klassiske sorte snørresko, skistøvler fra Timberland, Sebago sejlersko til den rå forvaskede sneakers i farvet skind fra Bikkemberg. Det vil være butikken i Odense, som betjener Miinto kunder på nettet.

Vi ser frem til at betjene dem i vores unikke skounivers og yde en god service.
Venlig hilsen personalet i Askepot.
Adresse

Skt. Gertruds stræde 3
5000 Odense C


Kontakt info

Tlf: 66177018


Website

Askepot Sko's websiteAskepot Sko