Artemis Psykologi


Få styr på hverdagen igen med et besøg Artemis. Der kan også bookes møder og foredrag.

Indehaver af Artemis Psykologi er Mariann Kjerrumgaard Thygesen. Hun er uddannet autoriseret psykolog fra 1994, og åbnede i 2000 Artemis Psykologi. Mariann Kjerrumgaard Thygesen er medlem af Dansk Psykologforening, og har efterhånden mange års erfaring inden for feltet, hvor hendes primære specialiseringsområde er erhvervs- og personlighedspsykologi.

Det lidt specielle navn til praksissen stammer fra den græske jagtgudinde. I et psykologisk perspektiv skal navnet symboliserer og repræsenterer, hvad Mariann Kjerrumgaard Thygesens praksis står for og fokuserer på. Det er en praksis, hvor der er fokus på en terapi, der skal bevidstgøre, hvilke udviklingsprocesser, der bremser en, når du står over for nogle problemstillinger, der kan svare at klare alene. Der er nogle faktorer, som er med til at hindre vores vækst – både på det indre, men også det ydre. Det handler hos Artemis Psykologi om at få tingene til at lykkes gennem psykologiske processer.

Hvordan ser sådan et terapeutisk forløb hos Artemis Psykologi ud?
Det terapeutiske forløb afhænger helt af, hvilke problemer man står over for. Hos Artemis Psykologi arbejdes der ud fra målsætninger, som du selv har været med til at opstille. Disse kan selvfølgelig godt ændre sig undervejs, men det er udgangspunktet for forløbet.
Mariann Kjerrumgaard Thygesen har en stor indføling og vil under hele forløbet sørge for, at du i trygge og rolige rammer får det rigtige ud af dit forløb.

Det terapeutiske forløb hos Artemis Psykologi er selvudviklende og målet er derfor at, ubevidste handlingsmønstre, der negativt har påvirket hverdagens gøremål, gradvist vil udvikle og ændre sig til at være positivt indstillet. Man vil som en del af forløbet derfor også få små hjemmeopgaver, som skal bidrage til denne personlige udvikling. Andre redskaber som Mariann Kjerrumgaard Thygesen benytter sig af, udover den dialogiske samtale er bl.a. drømmetydning og tegning

Så hvis du står over for nogle udfordringer, som du gerne vil have hjælp til at mestre, så er Artemis bestemt et besøg værd.
Adresse

Søholmvej 23A
8260 Viby J


Kontakt info

Telefon: 24 85 01 08


Website

Artemis Psykologi's website