Aros Food Hall


Hvis du besøger Aarhus som turist eller tilflytter, så vil du helt sikkert gerne opleve noget af den kultur, som smilets by har at tilbyde. Du kan blandt andet besøge Aros, hvis du ikke allerede har været et smut forbi denne kulturelle bygning før. I Aros finder du nemlig også Aros Food Hall. Aros Food Hall i Aarhus er, som navnet antyder, beliggende på toppen af Aros på adressen Aros Allé 2.

Her har du mulighed for at få noget mad og drikke, når du besøger restaurant på toppen af Aarhus. Alt maden er lave af gode råvarer, så du er sikker på, at du får et godt måltid, når du besøger Aros Food Hall. 

Du kender måske Aros som den høje, smukke og farverige bygning i Aarhus, men kender måske ikke til Aros Food Hall. Her har du altså mulighed for at få et godt måltid mad placeret yderst centralt med en fantastisk udsigt ud over Aarhus.

Hvis du både gerne vil opleve noget kulturelt i Aarhus og få en god spiseoplevelse på samme tid, så kan du med fordel besøge Aros og efterfølgende få et godt måltid mad på toppen af bygningen på Aros Food Hall. Tag vennerne under armen og få en kulturel oplevelse i centrum af Aarhus.
Adresse

Aros Allé 2
8000 Aarhus


Website

www.aros.dk