Argento Hair


Frisør Argento Hair består af 28 kreative og højtuddannede frisører, som hele tiden holder sig opdateret på tidens trends inden for hårfrisurer og klipning. Salonen ligger i Rosengårdcentret i lilla og blå gade, hvor der er gode busforbindelser samt gode parkeringsmuligheder. Du kan derfor kombinere din shoppetur med en nyklipning, eller hvad end dit hår trænger til.
Frisørerne deltager i diverse kurser, både i ind- og udlandet, og internationale messer, så de kan finde inspiration og dygtiggøre sig, så kunden får den bedst mulige oplevelse.
Deres kundegruppe spænder sig bredt, og de kan derfor altid være behjælpelige. Har du brug for gode råd i forbindelse med en ny frisure eller andre ting, kan du altid få en god professionel vejledning hos Agento Hair, hvor de vil komme med den nyeste inspiration samt tips og trends.

Produkterne

Produkterne er en vigtig del af salonen, og de er nøje udvalgt, så det skaber den bedste og ikke mindst skånsomme pleje for dit hår. De bruger og sælger følgende produkter: Schwarzkopf, Wella, Kérastase, Moroccan oil, Tigi, Fudge F, Paul Mitchell. Alle produkterne er velkendte mærker inden for frisørbranchen. Ønsker du at høre mere om produkterne, eller er du i tvivl om, hvilket mærke, der passer bedst til dig, kan du altid ringe til dem, eller dukke op til en uformel samtale med dem i en af deres saloner i Rosengårdcentret.

Inspiration

Mangler du inspiration til din næste frisure, kan du klikke dig ind på deres hjemmeside, hvor de har et galleri med mange forskellige looks.
Skal du til en fest, har du også mulighed for at få lavet en håropsætning, hvor I sammen vil finde frem til det helt rigtige resultat.

Hos Agento Hair vil det altid være dig, der er i centrum, hvilket du mærker allerede fra det øjeblik du træder ind ad døren. Derudover vil du altid kunne blive vejledt om de allernyeste råd og teknikker inden for plejning af dit hår. Så hvis du ønsker en professionel behandling, hvor du er i centrum, samtidig med at dit hår får den pleje det fortjener, så bestil en tid hos Agento Hair.
Book allerede en tid i dag, hvilket du kan gøre på deres hjemmeside eller pr. telefon. Da salonenerne er store med et stort og sødt personale, kan du også vælge at kigge ind, da der er en stor chance for, at de har en tid til lige netop dig.
Adresse

Ørbækvej 75
5220 Odense SØ (Rosengårdcentret)


Kontakt info

Telefon:

Lilla gade: 65 93 12 12

Blå gade: 66 15 93 53

 


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30-18.00

Lørdag: 09.30-17.00

Søndag*: 10.00-17.00

*Første søndag hver måned.


Website

Argento Hair 's website