Alleens Fysioterapi & Sportsklinik


Alleens Fysioterapi & Sportsklinik tilbyder en bred vifte af fysioterapi, holdtræning og massage.

Klinikkens fysioterapeuter har forskellige specialer og videreuddannelser. Der er derved mulighed for flere forskellige behandlinger, deriblandt akupunktur, idrætsfysioterapi, kinetic control, og meget mere.

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin, der er en flere tusind år gammel lægevidenskab. Akupunktur har til formål, at skabe balance i kroppen, samt undgå smerter fysisk såvel som psykisk. Det er en behandling med tynde, sterile engangsnåle i udvalgte punkter på kroppen.

Idrætsfysioterapi er behandling og genoptræning, der er målrettet mod idrætsrelaterede smerter i kroppen. Der arbejdes med den eller de bestemte områder, hvor der er problemer, og findes en løsning, der passer til lige netop det problem og din krop.

Kinetic control er en sammensat model inden for ’movement dysfunktion’, som identificerer bestemte restriktioner i dele af kroppen, som er bevægeligt. Her kigger fysioterapeuterne på holdning og bevægelse, og der kan derved findes frem til en løsning på de problemer, der måtte være.

Man kan tilmelde sig et af deres 32 hold, hvor specialuddannede fysioterapeuter underviser i nogle forskellige holdemner. Der er enkelte hold som 'piskesmæld', 'GLAiD' og ryghold, der kun kører i begrænsede perioder inden der startes nye op.

Holdtræningen indbefatter blandt andet babygymnastik, basic-træning, duftneutralt pilateshold, efterfødselstræning, fysio flow, parkinsonhold, m.m.

Et duftneutralt pilateshold vil sige, at man kan være med uanset om man er allergisk overfor dufte eller ej. Man må ikke have parfume på eller bruge skyllemiddel med duft, når man kommer til denne form for pilates. Derudover fungerer det på samme måde som normal pilates med fokus på stabiliserede øvelser, smidighed og åndedræt.

Derudover tilbydes der massage, både afslappende wellness-massage og lidt kraftigere sportsmassage.
Adresse

Lindeallé 23
5230 Odense M


Kontakt info

Telefon: 66 12 14 31


Website

Alleens Fysioterapi & Sportsklinik's website