Albanigades Tandklinik


Trænger dine tænder til en hjælpende hånd, eller ønsker du at få dem tjekket? - Så er Albanigades Tandklinik det helt rigtige sted at søge hen. Det er en moderne tandklinik, der udfører alle typer behandlinger i en professionel, men afslappet atmosfære. Her kodeordene tryghed, tillid og faglighed. Ingen tænder er ens, og derfor er det vigtigt med erfaring og rutine, hvilket personalet på Albanigades Tandklinik må siges at have. Derfor føler man sig altid i gode hænder, når man besøger klinikken og man ved at ens tænder bliver behandlet på bedste vis.
Der er desuden gratis parkering.

Klinikken har 2 tandlæger, 2 tandplejere og 4 klinikassistenter, som alle bestræber sig efter, at du får en god behandling. I klinikken foretager de alle slags almene og kosmetiske behandlinger, og deres mål er, at du får den rette rådgivning, så du som patient kan beholde dine egne smukke tænder hele livet igennem. Hos klinikken er det særdeles kompetente, og du har altid mulighed for at få en second opinion, hvis du skal have foretaget en større behandling. På den måde kan du sikre dig, at du for den korrekte diagnose samt behandlingsplan. Deres udstyr er altid opdateret, og på den måde kan de altid give dig den helt rigtige og professionelle behandling.

Hos Albanigades Tandklinik får du altid en individuel og skræddersyet behandling, da ikke to patienter er ens. Du vil altid have den fornemmelse af, at du føler dig godt tilpas, hvad enten du sidder i venteværelset, er til behandlingen eller efterfølgende. Døjer du med tandlægeskræk, vil du altid blive lyttet til, og det hele vil foregå i dit tempo. Du vil hele tiden blive orienteret om, hvad der foregår, fra det rolige og professionelle personale. Derfor mærker man tydeligt, at det er dig og dine behov, der er i fokus.

Hygiejnen er altid i top, og derfor overholder de alle standarder. Boremaskiner og instrumenter bliver gjort fuldstændig rent mellem hver patient, så hver enkelt patient får den mest hygiejniske behandling. Du kan være helt sikker på, at du vil blive taget godt om hos Albanigades Tandklinik, hvad enten dine tænder blot skal tilses, eller du skal have lavet en større behandling. Så tandskræk eller ej, så kan du roligt bestille tid Albanigades Tandklinik, og få en gennemført god oplevelse og en professionel behandling. Ønsker du at bestille en tid, skal det gøres på tlf.: 66 11 70 15. Så få bestilt en tid i dag
Adresse

Albanigade 44
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 11 70 15


Website

Albanigades Tandklinik's website