Akademisk Skytteforening


Akademisk Skytteforening Aarhus hører under Aarhus Universitet (AUS), og er en traditionsrig skytteforening, hvor medlemmerne udøver riffel- og pistolskydning. Sporten vægtes højt i foreningen, men der er også mange sociale og festlige arrangementer, som bliver holdt sammen med den oprindelige Københavnske afdeling og foreningen i Oslo. Der er derfor stor mulighed for at stifte nye bekendtskaber og ikke mindst have det sjovt ved siden af sin sport.
Akademisk Skytteforening Aarhus adskiller sig fra andre foreninger, fordi de både tilbyder sine medlemmer at skyde med riffel og pistol. Det skyldes, at en god skytte skal kunne skyde med flere forskellige slags våben, og til stævnerne skal man konkurrere i begge typer.

Træning og det sociale samvær

Til træning skyder du både med riffel og pistol på indendørsbaner i Åby og i Århus Skydebane ved Skibby. Træningen er uformel og fri, og derfor har du selv mulighed for at planlægge din træning. Der vil altid være erfarende skytter til stede, som kan hjælpe dig med at give vejledning og instrukser.
Har du selv din egen våbenpåtegning, har du tilladelse til selv at medbringe dit våben. Hvis du ikke har det, kan du også låne skytteforeningens våben, så du behøver heller ikke at anskaffe dig dine egne våben.
I foreningen afholder de hvert år en eller to hygge- og træningsture, hvor I får muligheden for at kombinere skydningen med det sociale. I får her også mulighed for at skyde mere flere forskellige slags skydevåben i forskellige terræner samtidig med, at I lærer en hel masse nye mennesker at kende. Turene er altid hyggelige.

Sådan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem af Skytteforeningen i Aarhus, skal du være optagelsesberettiget til en videregående uddannelse dvs. du skal have gennemført en gymnasial uddannelse, og derudover skal du også have dansk statsborgerskab. De tager imod nye skytter den første tirsdag i hver måned kl. 19.30, og her skal du huske billedlegitimation. Instruktionstimen koster 100 kr., og herefter skal du betale 135 – 200 kr. Melder du dig ind efterfølgende får du de 100 kr. tilbage. Dit kontingent vil derfor årligt være 350 kr., hvilket er rigtig billigt sammenlignet med andre sportsgrene.

Lyder det som noget for dig, kan du allerede kontakte dem i dag for at lave en aftale.
Adresse

Ludvig Feilbergs Vej 7
8230 Åbyhøj


Kontakt info

Tlf.: 2296 3119
E-mail: formand@as-aarhus.dk


Website

Akademisk Skytteforening's website