Aarhus Universitets Big Band


Brænder du for musikken? Bliv en del af Aarhus Universitets Big Band! Aarhus Universitets Big Band er et 20-mand stort orkester, som har base i musikmiljøet omkring Aarhus Universitet. Bigbandet har eksisteret i mange år og har siden dets begyndelse haft et bredt repertoire bestående af alt, lige fra traditionelle jazzstandarder og klassiske bigbandarrangementer, til moderne alternative jazzkompositioner og rock-prægede sangnumre.

Bliv en del af bigbandmiljøet!

Når du er en del af Aarhus Universitets Big Band, så vil du lære det danske bigbandmiljø bedre at kende. Her vil du uden tvivl møde en masse spraglede personligheder, og lærer om kompositioner du aldrig havde drømt om. Bigbandet er yderst kendt i det aarhusianske jazz-miljø og har inden for de sidste par år arbejdet bredt på tværs af genre. Som en del af bigbandet vil du blive kastet ud i nye musikalske udfordringer, med plads til at sætte kreativiteten i gang. Århus bigband gør meget ud af vise sig i det danske musikmiljø, og er altid klar på en udfordring. I 2013 blev bigbandet kåret til ”Danmarks Bedste Amatørbigband” i forbindelse med konkurrencen Big Band Battle.

Bred smag

I Aarhus Universitets Big Band er der plads til det hele. Bandet har hele tiden fokus på at have et bredt og alsidigt repertoire af bigbandnumre. På den måde er der ingen der keder sig til koncert. Bigbandet har både have Sinatra aftner og James Bond koncerter – med stor succes! Deres omfattende repertoire består af numre fra store dele af jazzmusikkens historie -  helt fra swingmusikkens storhedstid i 1940erne, og til nutidens nyeste hits på jazzscenen. Uanset om det er rocket, poppet eller syrede kompositioner, så vil du kunne finde det på sætlisten. Hvis du vil være en del af et fællesskab, hvor der er plads til din smag, så er Århus Universitets Bigband lige noget for dig!
Adresse

Langelandsgade 139 - 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 61 60 40 33


Mail: aarhusunibigband@gmail.com


Website

Aarhus Universitets Big Band's website