Århus Studenternes Volleyballforening


Vil du gerne spille Volleyball ved siden af dit studie? – Så tag et kig her. ASV (Aarhus Studenternes Volleyballforening) er en del af Aarhus Universitets Sport. Klubben blev grundlagt tilbage i 1960, hvor de i mange sæsoner har været i landets bedste rækker, og hvor det flere gange er blevet til medaljer. Du har mulighed for at træne alle ugens dage, og kampene bliver spillet i weekenderne landet over.
Det, der kendetegner denne klub er, at de vægter sammenhold og engagement rigtig højt. Det skyldes, at de vil danne de bedste rammer for dig, så du kan udfolde dig og forbedre din udvikling af spillet. Dit volleyball niveau er ikke det afgørende for ASV, da de byder alle sammen velkommen, hvad enten du er nybegynder, motionist eller elitespiller.

Holdtræning eller motionist

Hos ASV har du mange muligheder, da der både er herrehold, damehold og motionisttræning. På deres hjemmeside kan du få et overblik over, hvor mange dame- og herrehold, der er, og i hvilke rækker de spiller i.
Ønsker du at gå på et motionisthold, vil det være et mixhold bestående af både dame- og herrespillere. Man kan uforpligtende møde op en gang om ugen for at få sig rørt og få spillet noget volleyball. Derudover deltager holdet også i klubbens egne stævner, som typisk ligger en fredag aften en gang om måneden. Det er et super hyggeligt arrangement, hvor du på samme tid får rørt dig, mens du stifter nye bekendtskaber.

Sådan melder du dig ind

Lyder det som noget for dig, kan du melde dig ind super nemt. Primært tager de imod nye spillere i august, da der er sæsonopstart, men hvis du i løbet af året, uden for august, finder ud af, at du gerne vil spille, kan du også sagtens dukke op. Du kan enten vælge mellem at komme alene eller sammen med nogle af dine venner, og I har muligheden for at træne de første par gange gratis, så I kan finde ud af, om det er noget for jer. Alt det, som du skal gøre er at sende en mail med dit navn og alder til nyspiller@asv.dk. Hvis du har spillet før, bør du også skrive din position og dit niveau, så du bliver placeret på det helt rigtige hold.
Tøv ikke med at kontakte Aarhus Studenternes Volleyballforening, da de glæder sig til at høre fra dig!
Adresse

Finderupvej 10, st. 06
8000 Aarhus C


Kontakt info

E-mail: asv@asv.dk


Website

Århus Studenternes Volleyballforening's website