Århus Rideklub


Har du lyst til at ride i din fritid, så meld dig ind i Aarhus Rideklub. Aarhus Rideklub blev allerede stiftet i 1904 og har været et samlingssted for heste- og ride interesserede siden hen. I 1990 flyttede rideklubben til Vilhelmsborg, som er Danmarks Nationale Hestesportscenter, der danner de smukkeste hesterammer i Danmark. Siden 2000 har Aarhus Rideklub stået for driften af rideskolen og Aarhus stalden, hvorfor de har enormt stor erfaring med heste.

Skønne faciliteter

Det må siges, at faciliteterne er udover det sædvanlige, hvis du vælger at melde dig ind i Aarhus Rideklub. Vilhelmsborg er i sig selv rigtig flot, men med omgivelser tæt på stranden, skov og kun 12 minutter væk fra Aarhus centrum kan det næsten ikke ligge bedre og flottere.
Selve rideklubben tilbyder tre ridehaller, hvoraf de to er 20x60, og den sidste er 30x80. Derudover har de også fire udendørs dressurbaner, en stor springbane, en galopbane og private græsfolde.

Rideskolen

Har du ikke så meget erfaring med at ride på heste, kan du sagtens få det på Aarhus Rideklub. Her tilbyder de kvalificeret rideundervisning for både børn og voksne. Hver mandag til torsdag har de 20 ridehold, og hver fredag har du mulighed for at få enkelttimer, så du kan blive endnu bedre, og hvor der er mere fokus på dig. De huser i alt 11 ponyer og 9 heste, der alle sammen er super søde. Det er deres beriderelev, som styrer skolen, og i starten vil du ride indenfor, og jo mere erfaring du får med hesten, desto mere får du lov til at ride udenfor i de smukke omgivelser.
Skulle du være så heldig at have din egen hest, kan du også selv medbringe den, hvor du vil blive undervist af skolens beridere og beriderelever. Udover at lære at ride vil du også lære noget om, hvad der skal til for at passe og pleje en hest bedst muligt.
Du kan se mere på deres hjemmeside omkring, hvordan du kontakter dem, så I kan lave en aftale.

Tag allerede kontakt til rideklubben i dag, hvis det lyder som noget for dig - de glæder sig til at se dig!
Adresse

Bedervej 101
8320 Mårslet


Kontakt info

Tlf.: 8693 8220
E-mail: Kontoret@aarhus-rideklub.dk


Website

Århus Rideklub's website