Aarhus Psykologerne

Aarhus Psykologerne


Hos Aarhus psykologerne fokuserer den autoriserede psykolog Majken Sonne på klinisk psykologi og psykoterapi. Du finder klinikken i centrum af Aarhus. 

Hos Aarhus psykologerne fokuserer den autoriserede psykolog Majken Sonne på klinisk psykologi og psykoterapi. Du finder klinikken i centrum af Aarhus. 

Det kan være svært at tage kontakt til en psykolog. Usikkerhed og nervøsitet fylder en del, når du skal fortælle din historie til andre end familie og venner, som kender dig i forvejen. Det kan være grænseoverskridende for nogle mennesker at besøge en psykolog, og derfor lægger Aarhus psykologerne meget vægt på tillid og tryghed, samt en god kontakt mellem psykolog og klient.

Majken Sonne arbejder ud fra sit metodiske grundlag med den intensive dynamiske korttidsterapi, der har til formål at skabe muligheder for de forandringer, som du ønsker, der gør dig bedre i stand til at håndtere potentielle problemstillinger og udfordringer, som du kan møde på forskellige tidspunkter i dit liv. Ved hjælp af denne terapimetode arbejdes der intensivt med følelser, angst og ubevidste forsvarsmønstre. Gennem det terapeutiske forløb vil der blive opbygget redskaber til at nedbryde sin egen indre kritiker, som ofte kan være med til at stoppe din egen personlige udvikling.

For at få den bedst mulige indsigt i, hvilke vanskeligheder, du har brug for at arbejde med, anbefaler psykolog Majken Sonna at booke en dobbelttid til den første samtale. Det giver mere tid til at skabe en godt udgangspunkt, og samtidig få forventningsafstemt, hvad du ønsker at terapiforløbet skal hjælpe dig med. Det er en individuel terapeutisk metode, der bliver målrettet efter ens egne individuelle problemstillinger.

Det er vigtigt for Aarhus psykologerne hele tiden at dygtiggøre sig. For løbende at skærpe sine redskaber og metoder, der hjælper hendes klienter, sørger Majken Sonne derfor løbende for, at der er supervision på hendes arbejde. Derudover er psykolog Majken Sonne medlem af Dansk Psykologforening, og arbejder derfor indenfor etiske rammer samtidig med, at hun også har tavshedspligt, der sikrer klienter trygge og sikre rammer.
Adresse

Ryesgade 9, 2. th.
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 21 51 00 00

E-mail: sonne@aarhuspsykologerne.dk


Åbningstider

Træffes bedst pr. telefon mandag - torsdag mellem 8:30 og 9:00


Website

Aarhus Psykologerne's website