Århus Karate Klub


Aarhus Karateklub ligger i hjertet af Aarhus og er en forholdsvis lille klub, og hvor alle er velkommen. Har du selv erfaring med karate, eller ønsker du at få det, er det det helt rigtige sted, du vil komme til. De tager altid hensyn til hinandens forskelligheder, da alle ikke er ens. Tonen under træningen er uformel, og derfor vil du befinde dig i en relativ afslappet atmosfære.
I klubben har de både et børne- og voksenhold, og voksenholdet er både til dem, som er øvede såvel som begynder. Som helt nybegynder kan der opstå udfordringer, men de vil gøre alt for at hjælpe dig, og det vil blive en meget lærerig proces.

Træningen

På deres voksenhold kommer I godt rundt omkring de forskellige facetter inden for karate. I de første par træningstimer vil I lære de primære basisteknikker, så de er på plads. Efter disse timer har de øvede en træning, som passer til deres niveau, og er du nybegynder, har du også mulighed for at være med, og her kan du rigtig sætte dig selv på prøve i de mange udfordringer, der nok vil komme. Overordnet vil du lære noget om de forskellige spark, parader, slag, kast og nedtagningsprincipper.  
Hos karateklubben lægger de også stor vægt på, at du skal kunne udvikle dig både personligt, men også sportsligt. De holder to former for gradueringer: Kyu graduering, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte elev, og hvad eleven og holdet har arbejdet med det forgangene år. Den anden er Dan graduering, hvor fokusset er på den enkeltes persons fremskridt inden for karate. Du vil derfor opleve, at jo mere du deltager og udvikler dine evner, desto større er chancen for, at du stiger niveaumæssigt og derfor får et nyt bælte.

Bliv medlem i dag

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, skal du blot melde dig ind i klubben. For tiden optager de nye medlemmer, hvor der er gratis prøvetræning de første 2 måneder. Som voksen kan du vælge mellem at træne en eller to gange om ugen. En gang om ugen koster 300 kr. i kvartalet, mens to gange koster 500 kr. i kvartalet.
Det er altid en god ide at kontakte dem for at høre hvordan og hvorledes omkring indmeldelse, og det gælder selvfølgelig også, hvis du har andre generelle spørgsmål.
De glæder sig til at høre fra dig!
Adresse

Ingerslevs Blvd. 2C
8000 Aarhus C


Kontakt info

E-mail: chef@aarhus-karateklub.dk


Website

Århus Karate Klub's website