Åløkke Køreskole

Åløkke Køreskole


Åløkke Køreskole ligger næsten i centrum af byen, så hvis du ønsker en køreskole midt i byen er Åløkke det rigtige sted for dig. Køreskolen har eksisteret siden 2002, så de har haft elever på vejene i 15 år.

Hele forløbet starter i teorilokalet, hvor du får teoretisk viden indenfor kørekunsten. Disse lektioner tager 2 timer og et kvarter, så gennemgår i en masse forskellige scenarier og bagefter snakker i om hvordan i løser de forskellige problemer, der kan forekomme i trafikken. På den måde er i forberedt på alt hvad der kan ske i den virkelige verden ude i trafikken. Inden i skal ud på vejene og benytte alt den teori i har lært, starter i ud med at køre i kravlegård, et lukket område, så i ikke forstyrrer og bliver forstyrret af den daglige trafik. Her lærer i stille og roligt hvordan i starter, standser, skifter gear og finder koblingspunktet. Efter noget øvelse kører i en stille og rolig tur på landet, som både er hyggeligt, samt mere stille og roligt end at starte inde i byen. Da du skal lære at køre begge steder, er det en god ting at i starter blidt ud.

Herefter opfølges teorilektionerne af praktiske lektioner, så teori og praksis følges hele forløbet igennem. Indtil du skal til køreprøve, hvor du skal vise at du kan huske alt hvad du har lært. Senere kommer køreprøven så, hvor du skal vise at du mestrer alt hvad du har lært. Men intet af alt dette bliver et problem hos Åløkke Køreskole, da de ryster dig til alle de mulighed udfordringer du kan få på vejene, samt sørger for at du føler dig sikker på vejene, så du samtidig bliver fyldt med køreglæde.

Så hvis du er på udkig efter et kørekort, så kontakt endelig Åløkke Køreskole allerede i dag og få meget mere at vide om jeres kommende ”samarbejde”.
Adresse

Rugårdsvej 54
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 60 61 17 99
E-mail: tai@aaloekke-koereskole.dk


Website

Åløkke Køreskole's websiteÅløkke Køreskole