AMU-Fyn

AMU-Fyn


AMU-Fyn har det primære mål at medvirke til at skabe et velfungerende arbejdsmarked. AMU-Virksomheden blev grundlagt 1962 og er specialiserede i at uddanne voksne ufaglærte – både ledige og dem, som allerede er på arbejdsmarkedet.

AMU-Fyn uddanner voksne ufaglærte via arbejdsmarkedsuddannelser, og kvalificerer studerende til at varetage nye opgaver i erhvervslivet. Særligt ledige og ansatte i forhold til de aktuelle behov, der eksisterer på arbejdsmarkedet. AMU-Fyn sikrer deres målgruppe en fremtidsrettet faglig og personlig opkvalificering, der optimerer deres værdi på arbejdsmarkedet. På denne måde sikrer det også at virksomheder til enhver tid kan få deres uddannelsesbehov dækket.

Deres vision tager højde for fokus på kvalitet i uddannelserne, tilfredse kunder og sund økonomi.

Der gennemføres 3 erhvervsuddannelser på AMU-Fyn:

Serviceassistent
Meritvejen
Struktør

Klasseundervisningen er mere eller mindre afløst af eksempelvis læring i værksteder, som ligner virksomhedens forhold.
Skolen sørger for materialer, lærebøger og værktøj, men struktøreleven skal herudover anskaffe sig en tommestok, viskelæder, blyanter, gradmåler-lineal, passer, lineal på 30 cm, regnemaskine og et USB-stik. Eleven skal også sørge for sikkerhedssko og arbejdstøj.

AMU-Fyn tilbyder også en lang række erhvervsfaglige kurser. Det er kurser stort set indenfor alle fag, industrier og serviceydelser, herunder bl.a. transportsektoren, metalindustrien, IT, bygge/anlæg, rengøring og personaleudvikling:

AMU-kurser

På mange af kurserne er der et max-antal, da der er et bestemt antal udstyr, og sikkerheden skal være i top. Der er både IT-kurser, kurser om svejsning, førstehjælpskurser, og mange andre forskellige slags kurser, der hører inden for uddannelsesområdet.
Adresse

Petersmindevej 50
5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 66 13 66 70

Email: amu-fyn@amu-fyn.dk

 


Website

AMU-Fyn's website


AMU-Fyn