A-Coiffure

A-Coiffure


A-coiffure er én af Odenses bedste saloner og er smukt placeret i den gamle bydel i Overgade. De dygtige frisører har deres spidskompetencerne indenfor trends, hårfarvning og rådgivning om hårstil til hårtype og personlighed. Hos A-coiffure klipper og sætter de håret efter dine ønsker, men kommer også selv med råd og forslag til et look, der passer til dig, for at du kan få den unikke frisure, du fortjener og forventer. Priserne er i forvejen ganske rimelige, men som studerende har du mulighed for at få yderligere 20 % rabat.

Uanset om du ønsker en helt almindelig klipning, bare skal have taget lidt af spidserne eller du vil gå all in på din egen idé og få kreeret det vildeste look, så står de tre professionelle frisører: Ali, Stine og Maria klar til at tage imod dig. Du er altid i gode hænder hos A-coiffure. Deres store erfaring med hårfarvning, de nye trends og rådgivningen om din stil gør dig tryg, og du kan derfor roligt nye en behandling hos A-coiffure. Selv hvis du kun ønsker råd og vejledning, er du velkommen til at kigge forbi.

Bestil en tid her og glæd dig til en flot frisure.

A-coiffure holder sig altid opdateret og tager løbende på kurser i ind- og udland, hvor de nyeste teknikker bliver prøvet af, inden de bringes med tilbage til salonen. Det stærke team i salonen har bygget mange frisurer op med deres håndværk i løbet af de 15 år, de har ligget i Overgade 35. Professionalismen går også igen i de mærker de sælger. Det er mærker som Sebastian Professional, Alterna, Style Masters og KMS California.

Service og grundighed er to nøglebegreber, som prisvindende frisører ikke går på kompromis med. Udover den professionalisme der findes i form af de tre frisører, udstråler salonens lokaler også en atmosfære af velvære, tryghed og personlighed. Kom ind forbi og få rådgivning, farvet håret eller få sat dit hår efter den nyeste trend hos Stine, Maria eller Ali

Book din tid her og spar 20 % - husk studiekort.

Studenterguiden.dk har kun hørt og set godt om salon A-coiffure og giver sine varmeste anbefalinger med. De kompetente frisører har hver deres ekspertise indenfor frisørfaget, om det er ustyrlige krøller, skadet hår eller en hjemmefarvning der skal rettes op på, vil du hos A-coiffure opleve, at få den helt rette rådgivning og behandling. Fornuftige priser og et fantastisk resultat vil gøre det muligt for enhver studerende at holde et lækket hår året rundt, og hvem fortjener ikke det?

Bestil din tid online allerede nu - A-coiffure står klar med saksen!
Adresse

Overgade 35
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 13 13 11


Åbningstider

Mandag: 9.00 - 16.00
Tirsdag: 9.00 - 17.30
Onsdag: 9.00 - 17.30
Torsdag: 9.00 - 19.00
Fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

A-Coiffure's websiteA-Coiffure
A-Coiffure
A-Coiffure
A-Coiffure