Butikker i

Kolding indeholder uendelig mange butikker. Her har vi samlet de bedste butikker i Kolding inden for kategorier, som er interessante for studerende. Dette kan være cykelhandlere, møbelbutikker, tøjbutikker, boghandlere, indkøbscentre og frisører.

 

Tilføj din butik

Ønsker du at få din butik tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Byguider til København, Århus, Odense, Aalborg og Kolding

Den bedste byguide

I Studenterguidens byguide kan du finde alt hvad hjertet begærer, når det gælder om at udforske din by. Uanset om du leder efter en ny hobby, billige øl eller et udsøgt måltid mad, så kan du helt sikkert finde det i byguiden. Det er din ultimative guide til at opdage nye muligheder!

Her finder du en individuel byguide til nogle af Danmarks største studiebyer; København, Århus, Odense, Aalborg og Kolding. Studenterguidens byguide er en suveræn løsning for dig, der er flyttet til en ny by, eller til dig som bare gerne vil opleve noget andet, end det du plejer. Du kan søge efter noget specifikt, eller udforske de forskellige kategorier, og lære din studie by at kende.

 

Hvad kan jeg finde i byguiden?

I byguiden kan du finde et hav af restauranter, barer, frisører, organisationer, butikker og meget mere.

Der er 16 kategorier under hver by, så du er garanteret at kunne finde lidt af hvert og udforske dine muligheder. Trænger du til lidt selvforkælelse? Så kan du undersøge vores Sundhed og Wellness kategori, og se hvilke lækre spaoplevelser du kan give dig selv til en god pris. Mangler du stadig at tage kørekortet? Tjek hvilke Køreskoler der ligge i din by, og se eventuelt hvem der har den billigste pris, så du kan overholde budgettet. Vil du gerne starte til svømning igen? Under Sport og Fritid kan du garanteret finde den lokale svømmeklub og sikkert møde nogle ny venner til træning. Du kan finde lige det som dit hjerte begærer! 

Her på Studenterguiden ved vi godt, hvordan det er at leve med et stramt budget, så vi har gjort vores bedste for at finde gode steder med lækre rabatter til dig. Mange restauranter, caféer, butikker, organisationer osv. har studierabat og gode tilbud, som du måske ikke lige kender til. Uanset om det er 10% i studierabat, sandwich til halv pris om søndagen, eller to for en´s pris, så sætter vi pris på muligheden for at spare en skilling. Derfor fremhæver vi de gode tilbud og rabatter i vores artikler, så du ikke er et øjeblik i tvivl om, at der er penge at sparer.

 

Hvordan gør jeg?

Det er nemt og overskueligt at bruge byguiden. Alt du skal gøre er at vælge den by du gerne vil udforske, og så er du allerede godt i gang. Efter du har valgt en by, kan du frit gå på opdagelse i en af de spændende kategorier. Hvis du ved lige præcis hvad du leder efter, kan du bruge søgefeltet, og nemt finde lige det du vil.

I de individuelle kategorier finder du et utal af artikler om de muligheder der er i lige præcis din by. Hvis du f.eks. vælger Restauranter, kan du læse en fin beskrivelse om de forskellige steder, så du ved alt hvad der værd at vide, før du tager ud og spiser. Du kan få en fornemmelse af hvilke lækre retter de har på menuen, samt finde den information du har brug for, såsom adresse, åbningstider, kontaktinformation, vores bedømmelse af stedet, og et link til stedets egen hjemmeside, hvis du vil vide mere. Bare rolig, du går ikke glip af noget!

Lidt om de forskellige byer

København

København er jo vores dejlige hovedstad, og her er du altid garanteret et utal af lækre muligheder. Her har du rig mulighed for at udvikle din kulturelle side og udforske det hektiske storbyliv. I København finder du rigeligt med uddannelsesmuligheder, luksuriøse butikker, lækre restauranter, vilde natklubber og hvad hjertet ellers kan begære. Har du brug for en pause fra storbytilværelsen, kan du drømme dig væk i en af byens flotte parker med skøn natur, eller slå dig ned på en af bænkene du finder rundt om søerne. I København har du simpelthen det hele.

 

Århus

Danmarks andenstørste by er i sandhed de studerendes by. Her finder du uanede mængder af fede uddannelsestilbud, og derfor vrimler de herlige by med glade studerende. Det er tydligt at Århus er lige så glade for sine studerende, som de er for Århus. Her er der et utal af muligheder og tilbud til den studerende, så du vil uden tvivl føle dig hjemme i den århusianske stemning. Gå en tur langs Åboulevarden, og nyd den flotte natur og de lækre caféer, eller besøg ARoS så du kan opleve de flotte udstillinger og den betagende kunst. 

 

Odense

Den fynske hovedstad vrimler med uddannelsestilbud, udsøgte gastronomiske oplevelser og kulturelle muligheder. Her finder du en by der byder på en lille bid af storbylivet, med et rigt natteliv og gågaden i centrum med et utal af butikker, restauranter, caféer og museer. Hvis du ikke er til livet i centrum, men gerne vil have en masse nye kammerater, kan du finde et værelse på et af de mange kollegier eller kollektiver der er spredt rundt i alle afkroge af byen. I dejlige Odense har du rig mulighed for en masse oplevelser. Odense holder hvert år et utal af festivaller, så uanset om du er fan af H. C Andersen, blomster, comedy, musik eller tarteletter, så er der rig mulighed for at få en på opleveren. 

 

Aalborg

I den nordjyske by kan du hurtig finde dig til rette som studerende. Her er der nemlig gode uddannelsesmuligheder, billige studieboliger der er perfekte til livet på budget, og et rigt natteliv hvor du hurtigt finder andre festglade studerende. Hvis du hungrer efter kulturelle oplevelser og smuk natur, så frygt ej – det kan Aalborg skam også byde på i stor stil, selv i midtbyen, hvor du finder mange historiske områder. En dejlig by, med alt hvad en studerende kunne ønske sig.

 

Kolding

Kolding er en af Danmarks mindre storbyer, men også her kan du finde en god portion glade studerende, fordelt mellem de mange uddannelsesmuligheder. Her i den jyske by bliver der gjort rigtig meget for de studerende, og her vil du kunne finde skønne studietilbud og lækre events hele året rundt, såsom store fester for alle uddannelsesinstitutionerne eller Studierock med de hotteste kunstnere. I den hyggelige gågade finder du selvfølgelig lækre restauranter og hyggelige butikker, men Kolding har meget andet at byde på, såsom lysshows, udstillinger og andre events midt på gågaden og rundt omkring i den hyggelige by. Kolding er en glad by, der har mere og tilbyde, end du lige går og tror.

Her i Studenterguidens byguide finder du de bedste restauranter, natklubber, barer og caféer i Danmark.  Om stederne kan du læse en generel beskrivelse, finde åbningstider, priser, menukort, link til stedernes website, kontaktinformationer og vejviser til stedet.

I byguiden til Danmark finder du også guides til byens butikker, uddannelsesinstitutioner, kultursteder, virksomheder, sport & fritid samt til organisationer i Danmark.

Har du rettelser eller tilføjelser til byguiden er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller e-mail: kunde@studenterguiden.dk