Slikboden.dk


Slik til alle

Hvis du er en slikmund og slet ikke kan få nok af søde sager, så er Slikboden.dk lige noget for dig. Slikboden er din online bland-selv-butik, hvor du kan få fingrene i næsten alt det slik, som du drømmer om. Slikboden.dk har næsten alt på lager, lige fra friskbrændte mandler til Haribos vingummibamser, så der er rig mulighed for at klikke lige præcis den type slik hjem, som du efterspørger.

Stort udvalg

Uanset om du leder efter en helt særlig og specifik type slik eller de allermest populære bestsellere, så kan du finde det hos Slikboden.dk. Det tæller blandt andet:

  • De populære klassikere fra Haribo
  • Kinderæg
  • Chokolade fra Toms
  • Chips fra Kims
  • Lakridspastiller fra Läkerol
  • Slikkepinde i massevis
  • Og meget mere…

Søde sager til engrospris

Slikboden.dk har lageret fyldt med forskellige søde sager, og det betyder, at de kan sælge slik til spotpris, fordi de køber ind i store partier. Du kan derfor få stillet din søde tand uden at sprænge budgettet, da alt står i engrospriser. Det kan især også godt betale sig, hvis du selv har brug for at købe ind i store partier, hvis du for eksempel har en butik eller bare vil forkæle kontoret med masser af slik.

Specialslik

Slikboden.dk tilbyder også specialslik til dem, der er allergiske, eller som prøver at undgå sukker. De sælger derfor sukkerfri slik, der tæller både vingummier, søde lakridser, salte lakridser og bolsjer. Derudover kan du finde glutenfri produkter, til dem der forsøger at undgå gluten, og så kan du også finde gelatinefri produkter, til dem ikke spiser kød eller gris (da gelatine kommer fra gris).

Kontakt Slikboden.dk

Klik rundt i det store slikunivers på Slikboden.dk og få dine bestilte varer leveret lige til døren. Hvis du bestiller over 500 kroner er levering gratis, og hvis du bestiller inden klokken 15 på hverdage, kan du regne med at modtage dit slik næste dag. Du skal også være velkommen til at kigge forbi deres lager, hvor du også kan shoppe løs og tage varerne med dig med det samme. Deres lager ligger på Nr. Bjertvej 67 i Kolding, og de har åbent mandag til fredag fra 15 – 17. 
Adresse

Nr. Bjertvej 67
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 5190 6714
E-mail: kontakt@slikboden.dk 


Website

Slikboden.dk's website


Slikboden.dk