P-Dahl Cykler / Mosquito Cykelcenter

P-Dahl Cykler / Mosquito Cykelcenter


Mosquito er en landsdækkende cykelkæde, Mosquito Cykelcenter. Vi arbejder sammen om at sikre dig den højeste kvalitet til den laveste pris. Vi tilbyder mere kvalitet for pengene, mere end andre kendte cykelmærker kan tilbyde. Vi designer og udvikler selv cykelmærket MOSQUITO. Vi har nøje sammensat et udvalg fra de mindste lege- og børnecykler til de meget avancerede city- og hybridcykler, og disse kan du naturligvis kun få hos os.

I Mosquito Cykelcenter Kolding danner MOSQUITO cyklerne da også vores grundsortiment – men i forståelse for, og anerkendelse af, at andre mærkevareudbydere også kan tilbyde et spændende og alsidigt cykelprogram, har vi nøje valgt at supplere med diverse andre kendte mærker.


Forretningens og ejerens profil

Mit navn er Poul Verner Dahl og jeg er anden generation i P-Dahl Cykler. Forretningen blev grundlagt af min far tilbage i 1954. Han startede i baggården i små beskedne lokaler, og her var der både værksted og udstilling og som tiden gik blev butikken udvidet lidt efter lidt. I 1992 blev det tiden til den helt store ombygning af butikken, og i 1996 fulgte  lager og værkstedet efter, så vi kan med stolthed i dag fremvise ca. 400m2 moderne cykelbutik.

Den generelle holdning er måske, at man selv kan lave stort set alt på en cykel, bare man har en skruetrækker og en svensknøgle. Men en cykel er faktisk et stykke finmekanik, der kræver en masse specialværktøjer for at blive finjusteret og opspændt korrekt.

Vi har alt det nyeste indenfor specialværktøj, vi har faguddannet personale, der løbende bliver sendt på diverse kurser, så vi kan servicere dig på bedste vis. Vi vil gerne råde og vejlede dig om vedligeholdelse af din cykel, men større reparationer og reparationer der vedrører sikkerhed (bremser, styretøj osv. ) bør du lade os ordne.

En cykel som er velplejet - trimmet - og i orden, den giver brugeren større tilfredshed og lyst til at cykle, med andre ord, det som jeg kalder "CYKELGLÆDE"

I forretningen finder du nogle af landets mest kendte og eftertragtede cykelmærker. De forskellige modeller, er nøje udvalgt efter devisen om mest mulig kvalitet for mindst mulig penge.

Vi har som en moderne cykelforretning selvfølgelig også Beklædning til cykelfolket, både til den "Proffesionelle" og den mere almindelige cyklist, ligesom vi også har et stort udvalg i cykeltasker både til ferieturen, og til dagligdagen.

Vi er en Specialbutik med udelukkende cykler i alle typer, fra legecykler til de mest avancerede specialcykler.

El-cykler er ved at blive en vigtig del af sortimentet, vi har været med lige fra starten, og har gennem de seneste år udvidet antallet af disse cykler kraftigt, så vi i dag kan dække stort set alle kunders behov.
Vores personale er 'løbende' på div. el-kurser.  

Vi sætter en ære i at have cykler og tilbehør på lager, men skulle det ske at vi ikke kan levere her og nu, kan jeg garantere for at vi skaffer det hurtigst mulig.

Så vel mødt til en rigtig cykelsnak i min forretning.
Adresse

Hospitalsgade 23
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 48 70

E-mail:  pv@p-dahl.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag:  09:00 - 17:30

Fredag: 09:00 - 18:00

Lørdag:  09:00 - 13:00


Website

P-Dahl Cykler / Mosquito Cykelcenter's website


P-Dahl Cykler / Mosquito Cykelcenter
P-Dahl Cykler / Mosquito Cykelcenter
P-Dahl Cykler / Mosquito Cykelcenter
P-Dahl Cykler / Mosquito Cykelcenter