Zenza


Zenza Cocktailbar er et af de mere ekstravagante steder i Aarhus, hvor der er stor fokus på service og kvalitet. Både drinksene, musikken og de mange mennesker i baren går op i en højere enhed.
Deres indretning er ret speciel og ikke noget, som man er vant til at se i Danmark. Det skyldes, at baren er inspireret af de mest respekterede natklubber i både europæiske og amerikanske sammenhænge.
Zenza Cocktailbar er en god blanding af en natklub og en fest, hvor der altid er gang i den. For nogle år tilbage blev baren kåret til Aarhus’ bedste drikkested, og det siger lidt om, hvor godt et sted det er.
Der er forskellige aldersgrænser: Torsdag: +18 år, fredag: +21 år og lørdag: +23 år. 

Få en fantastisk aften

Det er altid en fornøjelse af være hos Zenza, og det er deres cocktailkort i den grad med til at bidrage til. De tilbyder mere end 20 forskellige cocktails, hvor du kan få de helt traditionelle cocktails som Dark & Stormy, Ginhass, Mojito og mange flere. En af de cocktails, som du bare skal prøve, er Zenza Exotic, som er deres helt egen signaturcocktail. Priserne på deres cocktail ligger næsten alle sammen mellem 90,- og 100,-. Det kan virke en smule dyrt for nogle, men kvaliteten er i top, så det er alle pengene værd. Udover cocktails kan I også bestille flasker og champagne.
Bartenderne sørger altid for, at I får en helt fantastisk aften, hvor I ikke vil mangle noget. De er altid søde og smilende og brænder for det, som de laver.
Er I flere om at tage i byen sammen, kan I bestille bord inde på deres hjemmeside eller ved at ringe til dem.

Hold din privatfest hos Zenza Cocktailbar

Hos Zenza kan du holde din næste privatfest, hvad enten det er en fødselsdag, julefrokost, studenterfest osv. Deres lokale kan rumme alt lige fra 30 – 149 personer, og det er helt gratis.
Vælger du at holde din næste fest hos dem, vil de sørge for personale dvs. bartendere, afryddere og folk i garderoben. Derudover sørger de også for musik, og der kan tilknyttes en DJ ved de større arrangementer. Dagen efter skal I heller ikke sætte af til at rydde op i – det sørger de nemlig også for.
Skal der serveres mad til dit arrangement, kan de også sørge for det. Du kan derfor trygt overlade planlægningen til dem, når du skal holde en fest hos dem. Du kan sende en forespørgsel til dem på deres hjemmeside eller ringe på 50 40 20 30.

Tag på Zenza, hvis du vil nyde en bytur på en af de mest populære og esktravagante cocktailsbarer i Aarhus!
Adresse

Åboulevarden 30
8000 Aarhus


Kontakt info

Tlf.: 5164 7070
Mail: chris@zenza.dk 


 


Åbningstider

Torsdag - lørdag: 23.00- 05.00


Website

Zenza 's website