WeFeat - Aarhus


Har du lyst til at prøve et sted, hvor du kan få en sund og nærende frokost? Så kan det være, du skal prøve WeFeat i Aarhus. I Aarhus har caféen beliggenhed to steder, heraf på Frederiks Allé 102 og Guldsmedgade 33.

Hos WeFeat går de meget op i økologi og ønsker at gøre en forskel for miljøet, og derfor er 100 % af det, du finder på menukortet også økologisk. Tager vi et kig på menukortet, er det fyldt med lækre bowls, hvor der både er angivet en fuld liste af ingredienser samt antal af kalorier. Endvidere er der en række forskellige sandwiches, shakes, juice, snacks og kaffe! Her er der bestemt noget for enhver smag, og du kan være sikker på, at du får et måltid her, hvor der er tænkt over sammensætningen af ingredienser, så det smager godt og er godt for din krop. WeFeat er altså bestemt noget for dig, der ser en stor værdi i, at en café har et gennemført koncept.

Fang WeFeat på Instagram og Facebook! I skrivende stund er der 4998 personer, der synes godt om WeFeat på Facebook. Derudover er der 239 personer, der har givet deres mening til kende om caféen, hvilket har resulteret i en score på 4,9 ud af 5,0 stjerner. Dét er, hvad vi kalder for en god score. Er du interesseret i at læse andres anmeldelser af caféen, så kan du finde dem på Facebook.

Nogle gange kan det være rart at skifte placering ift., hvor man ønsker at arbejde fra. Her kan WeFeat være et rigtig god bud på et sted, hvor du både kan nyde din frokost og læse til studiet. Du kan logge dig ind på caféens WiFi helt gratis. Du kan også tage din studiegruppe med, så I sammen kan nyde de hyggelige omgivelser i caféen.

Hvis du er vild med økologi, nærende mad og rolige omgivelser, så kan WeFeat helt bestemt være et godt bud på en café, du kan besøge.
Adresse

Frederiks Allé 102
8000 Aarhus
Guldsmedgade 33
8000 Aarhus


Kontakt info

Se hjemmeside.


Åbningstider

Guldsmedgade
Mandag - fredag: 08.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 20.00

Frederiks Allé
Alle dage: 10.00 - 20.00


Website

WeFeat - Aarhus's website