WeDoBurgers


Er du vild med burgers og bor du i Aalborg? Så er WeDoBurgers et oplagt sted til dig! WeDoBurgers er en burgerrestaurant med lækre burgers, sprøde fritter, dyppelse til disse samt drikkevarer. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du besøge WeDoBurgers i Aalborg på adressen Borgergade 25. 

Hos WeDoBurgers kan du få menuer til maks 85 kroner, og derfor kan du helt klart godt få et måltid som er SU-venligt her. Hvad end du er til hamburger, cheeseburger, vegetar- eller veganermuligheder, så finder du alt dette hos WeDoBurgers, så deres udvalg er bredt. Derved kan du sagtens spise hos WeDoBurgers, selvom du ikke spiser kød. Derfor er der plads til alle her, hvad end dine madpræferencer er. Er du derimod vild med kød, kan du vælge at tilføje en ekstra bøf eller bacon til din burger til 10 kroner per bøf og 5 kroner for bacon. Er du vild med ost, kan du også vælge at tilføje dette til din burger. Her kan du give din burger et twist på den gode måde, så dine smagsløg kan blive forkælet.

Burgerne hos WeDoBurgers bliver lavet af de bedste råvarer, som er nøje udvalgte. Med nøje udvalgte menes der, at de sørger for, at de kun bruger de mest friske og lækre råvarer for at sikre, at du får en lækker burger serveret.

WeDoBurgers er både at finde på Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i, hvad de poster. Hvad end det er gode tilbud, billeder af deres lækre burgers eller noget helt tredje.

På deres hjemmeside beskriver de, at de er her for at re-introducere den originale burger. Hvis du vil finde ud af, hvordan sådan en burger smager, så tag et smut forbi WeDoBurgers på Borgergade i Aalborg. Hvad end du vælger at få burgeren “to-go” med take away eller “to-stay”, så er du sikker på at få tilfredsstillet din burger trang. 

WeDoBurgers har studierabat på 10%, og du får derfor et godt tilbud her, hvis du viser dit gyldige studiekort. Ydermere har WeDoBurgers også et forkosttilbud, som gælder fra 11.00 - 15.00, hvor du sparer hele 20%.


Lyder dette som noget for dig, men orker du ikke rejse dig fra din sofa og forlade dit hjem? Så kan du nemt og bekvemt bestille mad fra WeDoBurgers med levering. På denne måde kan du få en god burger leveret direkte til din hoveddør, ved at bestille via dette link. Så kan du få testet, om disse er de bedste burgere i Aalborg.


Studenterrabatter

10% studierabat hvis du viser et gyldigt studiekort.
Adresse

Borgergade 25
9000 Aalborg C


Kontakt info

Telefon: 44 40 31 83


Åbningstider

Mandag: 15.30 - 21.00
Tirsdag - søndag: 11.30 - 21.00


Website

http://wedoburgers.dk/