Waxies

Waxies


Waxies er et fedt sted med øl fra hele verden, lounge, quizaften og livemusik. Waxies har fri entrè alle dage.

Hver weekend kan du på Waxies møde nogle af de bedste live-bands fra Aarhus. Og det er bare en af de ting, som Waxies er kendt for. Vigtige fodboldkampe og sjove pubquizzer er også arrangementer, som ofte præger dagsordenen hos Waxies. Her samles rigtig mange i de uformelle omgivelser, for at hygge sig.
Pubben har eksisteret i efterhånden 10 år, og personalet har derfor godt styr på, hvordan man holder en god fest. Waxies er en autentisk irsk pub, der har plads til alle – både unge og voksne. Festen er fordelt ud på 3 etager og 3 forskellige barer, hvor personalet står klar til at tage imod din bestilling. Waxies ligger tæt på åen og Åboulevarden i Aarhus, og pubben har derfor en ideel beliggenhed, for dig, der gerne vil opleve det Aarhusianske byliv.

De lange åbningstider giver dig mulighed for at komme, lige når du har lyst. Om du kommer selv for at nyde en kold fadøl, mens du læser avisen ved middagstid, eller om du har dine venner med en fredag nat, er underordnet. Der er altid god stemning og god musik på Waxies og de servicemindede bartendere, står klar til at blande lækre drinks og skænke kolde fadøl til jer. Indretningen fuldfører den autentiske, irske stemning, som mange kender.

Waxies har et utraditionelt udvalg af øl og drinks på menukortet. Der er alt fra smirnoff vodka, blå gajol og kolde fadøl til cosmopolitans og Jamerson whiskey. Der er noget til enhver smag hos Waxies, og personalet gør sit bedste for, at du får en rigtig god betjening.

Bonus: Hos Waxies kan du få alm. store, kolde fadøl til bare 30 kr. alle dage indtil kl. 19.00. Derudover er det Happy Hour mellem 22.00 og 24.00, hvor du kan få serveret lækre drink til kun 35 kr.

Så er du til en afslappet atmosfære med rigtig god musik, vil Waxies helt sikkert være noget for dig.

.


Studenterrabatter

Waxies giver studerende med gyldigt studiekort alm. fadøl til bare 32,- og andre fadøl og ciders til 35,- per ½ liter. Studierabatten gælder hele ugen, men fredag og lørdag kun indtil midnat.
Adresse

Frederiksgade 16
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 83 33
E-mail: mail@waxies.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 12.00 - 03.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 05.00
Søndag: 13.00 - 03.00


Website

Waxies WebsiteWaxies
Waxies
Waxies
Waxies