VinDanmark


VinDanmark i Aarhus har adresse på Kystpromenaden 2 som er lige ved siden af den gamle lystbådehavn. VinDanmark er en vin og tapas bar, der har samlet alverdens slags vin i Aarhus. Her finder du god vin fra hele verden. Du finder VinDanmark beliggende på adressen Kystpromenaden 2.

 

VinDanmark har et stort udvalg af vine, som du kan drikke i baren, eller du kan også købe vin med hjem. Tanken bag VinDanmark er, at gæster kan sidde og nyde et glas vin med lækker tapas, der passer til vinens smag. Derudover er restauranten placeret med den bedste udsigt over lystbådehavnen, hvilket er med til at skabe en rolig og hyggelig stemning. Så mens du sidder og nyder udsigten får du serveret frisklavet tapas anretninger, som dufter og smager, så fuglene synger.  

 

Følg med på VinDanmarks Instagram her 

 

Hos VinDanmark finder du alt fra lækker mousserende vin til frisk rosé, og du er sikret, at der helt sikker også er en vin, der passer til din smag. Personalet hos VinDanmark er professionelle og gode til at rådgive dig til en vin, som passer netop til dig. Derudover inviterer personalet også ind til specielle arrangementer, hvor du har mulighed for at komme til vinsmagning og høre om de lækre vine. Derudover inviterer de også til diverse andre events, som du kan holde dig opdateret på via. deres hjemmeside. Desuden har du mulighed for at leje deres lokaler, hvis du vil afholde events eller selskaber selv. Hvis du ønsker at leje deres lokaler, så tvivl ikke og få et uforpligtende tilbud fra det søde personale.

Hvis du er vild med god tapas og vin, så er VinDanmark i Aarhus helt sikkert et oplagt sted for dig at besøge, næste gang du befinder dig i Aarhus.
Adresse

Kystpromenaden 2
Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 91 25 25 31
Email: arrangement@vindanmark.com 


 


Åbningstider

Mandag: Lukket 
Tirsdag: Lukket 
Onsdag: Lukket  
Torsdag: 15.00 - 22.00  
Fredag: 15.00 - 22.00 
Lørdag: 12.00 - 22.00 
Søndag: Lukket 


Website

https://www.vindanmark.com/