Victors Madhus


Søger du et lækkert sted i Aalborg, hvor du kan få serveret god mad i hyggelige omgivelser? Så er Victors Madhus i Aalborg netop noget for dig! Her bliver alt maden lavet af friske råvarer, hvilket gør, at maden er af yderst høj kvaliteten og særligt velsmagende. Lyder dette som noget for dig? Så besøg Victors Madhus på adressen Carl Klitgaards Vej 5 ved Nørresundby tæt på Aalborg.

Menukortet byder på noget for enhver smag. Derudover har de små priser, hvilket gør, at du som studerende sagtens kan spise et godt måltid mad hos Victors Madhus uden at vælte budgettet. På menukortet finder du eksempelvis “Victors Tavleretter”, hvor du kan vælge mellem klassisk bøfsandwich, pasta carbonara og grillet kyllingesandwich. Derudover har de et stort udvalg af både brunch, burgere, risotto, pastaretter, sandwiches, wok, børne retter og desserter. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud, hvor du kan se det fulde menukort her. Menukortet bliver løbende opdateret med nye og spændende retter, som alle kan nydes i restauranten eller fås som take away. Derudover har de brunch hver lørdag og søndag, hvor det mellem 10.00 - 14.00 kun er muligt at bestille af deres brunch og deres udvalg af drikkevarer.

Hvis du ønsker at nyde maden i restauranten, vil du opleve den gode og hyggelige stemningen, som der er i restauranten, hvilket helt sikkert er værd at opleve. Måske er du mere typen, som godt kan lide at få dit mad som take away og nyde det hjemme ved dig selv? Hvad end du ønsker at spise maden i restauranten eller tage dette med hjem, så er det muligt. Hvis det skal gå nemt og hurtigt med frokosten eller aftensmaden, så står Victors Madhus klar til at lave god mad til dig og dine kære.

Lyder dette som noget for dig og dine studiekammerater? Så kan I med fordel besøge Victors Madhus, som serverer et lækkert måltid mad til fornuftige priser.
Adresse

Carl Klitgaards Vej 5
9400 Nørresundby


Kontakt info

Email: info@victorsmadhus.dk


Åbningstider

Tjek åbningstiderne her.


Website

http://victorsmadhus.dk/