Victoria Skønhedsklinik


Midt på Fredens Torv i hjertet af Aarhus ligger Victoria Skønhedsklinik. Har du lyst til at forkæle dig selv, eller har du planer om at overraske din gode veninde eller søde kæreste med en behandling, så kan Victoria Skønhedsklinik være præcis det, du leder efter.

Victoria Hounisen er ejer af skønhedsklinikken. Victoria Hounisen er uddannet på FDZ som zoneterapeut, på Cosmetic som mikropigmentist og på Inter-Clinique Kosmetologskolen. Med hendes store faglige kunnen, er hun i stand til at tilbyde et væld af forskellige behandlinger. De hyggelige lokaler i midtbyen danner rammerne for en afslappende atmosfære lige fra øjeblikket, hvor du træder ind af døren.

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til forkælelse og skønhedsbehandlinger. Til din fordel tilbyder Victoria Hounisen i hendes skønhedsklinik en bred vifte af forskellige behandlinger, og du vil derfor bestemt kunne finde en behandling, der passer til netop dine behov.

Du kan bl.a. vælge mellem behandlinger, såsom:

  • Forskellige ansigtsbehandlinger, der selvfølgelig er tilpasset din hudtype. Alt fra behandlinger mod acne til behandlinger, hvor der er fokus på at modarbejde og fjerne hyperpigmentering.
  • Et udvalg af kropsbehandlinger.
  • Forskellige special behandlinger.
  • Permanent makeup, der er med til at fremhæve dine naturlige træk, og kan spare dig lidt ekstra tid i hverdagen
  • Paramedical Tattoo og arkorrektion.

Ingen mennesker er ens, og det er vigtigt at huske på under behandlingen. Victoria Hounisen tager derfor hensyn til både din hudtype og dine behov. Du er derfor i trygge hænder hos Victoria Hounisen.

Lyder skønhedsklinikken interessant, og er der overskud i budgettet, kan en behandling hos Victoria Skønhedsklinik være lige noget for dig. Med et besøg hos Victoria Skønhedsklinik kan du for en stund, koble helt fra hverdagens strabadser. Uanset om du bor i centrum af Aarhus eller udenfor midtbyen, er det meget nemt at komme til og fra skønhedsklinikken.
Adresse

Fredens Torv 1b, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 60 93 29 77
E-mail: vhounisen@gmail.com


Åbningstider

Mandag: 12:00 - 18:00
Tirsdag - fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: Efter aftale 
Søndag: Lukket


Website

Victoria Skønhedsklinik's website