Trend Cut by Lundtoft

Trend Cut by Lundtoft


Et af Aalborgs bedste frisørteams ser frem til at byde dig velkommen i salonen. Frisørsalonen er placeret i Aalborg centrum, lige bag gågaden på den historiske C.W. Obels Plads.

Trend Cut by Lundtoft er en smilende og dynamisk salon, hvor de har fingeren på pulsen, og er på forkant med den nyeste hårmode. Inspirationen kommer fra kurser i ind- og udland.

Forkæl dit hår og dig selv - bestil tid online!

Forén din personlige stil med de nyeste trends gennem professionel rådgivning. Du får en hårstil der passer til dig og som både er frisk, moderne og trendy, samt pifter dit look op.

Der er en stor faglig stolthed hos Trend Cut by Lundtoft. Teamet er sammensat af dygtige og professionelle frisører, som alle stræber efter, at levere en behandling af højeste kvalitet. Hos Trend Cut by Lundtoft samler de på tilfredse kunder, så derfor er det altid dig og dine behov der er i fokus - du skal gå fra salonen med et kæmpe smil på læben!

Trend Cut by Lundtoft er én af byens bedste til opsætninger, om end det er galla, brude, runde fødselsdage eller du bare vil have det vasket og sat til en tur i byen med vennerne. De er blandt andet også uddannet med speciale i hair extensions og kan påsætte hår med hot fusion, cold fusion, tape on/off, samt weft metoden.

Du er altid velkommen til at komme forbi salonen og få råd og vejledning. Teamet hos Trend Cut by Lundtoft glæder sig til at tage imod dig i salonen.

Du kan nemt og enkelt bestille din næste tid her!

Elevbehandlinger: - kan ikke kombineres med yderligere studierabatter.

Dameklip 275 kr.
Herreklip 225 kr.
Farve fra 380 kr.
Reflekser fra 375 kr.

Elevbehandlinger:
Trend Cut by LUNDTOFT vil gerne forkæle studerende yderligere, ved at tilbyde elevbehandlinger til endnu bedre priser.

En elev behandling udføres af vores dygtige elever, men altid i samråd med en uddannet frisør som er med på sidelinjen. Så du kan trygt og roligt vælge vores dygtige elever.

Kirsten startede sin uddannelse i april 2015 og er allerede nu godt på vej til at blive en rigtig dygtig frisør. Kirsten vil uden tvivl tage frisørverdenen med storm.

Kirsten er smilende og altid i godt humør, hun brænder meget for faget, og det kan ses i hendes flotte resultater. Vælger du Kirsten, vælger du samtidig kreativitet og perfektionisme.

Ane startede sin uddannelse i januar 2017 og er stadig under træning. Hun starter med herreklipninger fra sommeren 2017. Ane er en smilende og glad pige, hendes latter smitter i salonen og altid i godt humør.

Der er 10% på klipning og 15% på klip og farvebehandlinger eller andre kemiske behandlinger hos en udlært frisør. - mod fremvisning af gyldigt studiekort. Studierabatter kan ikke kombineres med andre tilbud.
Adresse

Bispensgade 5
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98161622
E-mail: carina_lundtoft@hotmail.com


Åbningstider

Mandag 9:00-17.30
Tirsdag 9:00-17:30
Onsdag 8:00-17:30
Torsdag 8.00-20:00
Fredag 8:00-17:30
Lørdag 8:00-13:00
Søndag Lukket


Website

Trend Cut by Lundtoft's websiteTrend Cut by Lundtoft
Trend Cut by Lundtoft
Trend Cut by Lundtoft
Trend Cut by Lundtoft