ToastIt


Elsker du en god toast? Så må du helt sikkert ikke snyde dig selv for at tage et smut forbi Toastit på Klostergade 68 i Aarhus C. Her finder du nemlig et stort udvalg af lækre eksklusive toasts, der helt sikkert vil få din mund til at løbe i vand.

På Toastit i Aarhus går de meget op i den gode smag, de gode råvarer og den gode madoplevelse, og bl.a. derfor er alle toasts lavet på langtidshævet surdejsbrød. Surdej giver et brød med karakter og god smag, og er et ægte kvalitetsprodukt. De gode råvarer sikres ved at have fokus på kvalitet og dyrevelfærd. F.eks. kommer deres oksekød fra Kildegaarden ved Mariager Fjord, hvor kvæget går på græs på store udearealer i frit terræn, mens deres æg er økologiske og kommer fra Niels og Grete i Hadsten, der driver et naturligt landbrug, hvor hønsenes livskvalitet er i fokus, og hvor æggene bliver pakket den dag, de bliver lagt. De optimale betingelser for dyrene giver både gæsten ro i hjertet, og samtidig er det kræs for smagsløgene. Når du spiser på Toastit er du altså garanteret en fremragende spiseoplevelse, der helt sikkert ikke vil være skuffende!

På Toastit laver de toasts med omtanke, startende med den daglige produktion, hvor alt produceres fra bunden. Dette giver både dig som gæst den bedste oplevelse, da du altid vil få frisk mad af høj kvalitet, samtidig med at det sikrer, at der sker minimal madspild. Desuden er al emballage hos Toastit lavet af 100% genbrugsmaterialer. Toastit er altså det perfekte sted at besøge både for dine smagsløg, men også for din gode samvittighed.

På menukortet finder du mange forskellige toasts. Du kan f.eks. nyde en toast med krydret oksekød, løg, chilikompot, cheddar og lagret havarti. Er du mere til en toast med kalkun, skinke, porchetta eller chorizo, så er der også mulighed for at få sådan en slags. Udover de almindelige toasts, kan du også bestille en rugbrødstoast, hvis du er mere til det. Blandt rugbrødstoast finder du bl.a. en med serrano og avocado eller en med gedeost og chorizo. Hvis du hellere vil have en salat, kan du vælge mellem en kalkun- eller avocadosalat. Når du besøger Toastit, kan du altså være sikker på, at der vil være noget, der falder i lige netop din smag. 

Til dit måltid kan du nyde godt at de mange varme eller kolde drikke, der er at finde på drikkekortet. Hvis der er plads, kan du også nyde en af deres lækre milkshakes, hvor du kan vælge mellem forskellige smage som bl.a. chokolade, vanilje, passion, jordbær, nutella, saltet karamel eller oreo.

Hos Toastit er alle velkomne, hvilket også understreges af deres menukort. Her finder man nemlig også veganske og vegetariske toasts, herunder toasts med avocado, aubergine og mange andre lækre ingredienser. Ligeledes er det muligt at bestille en glutenfri toast, og derfor er også glutenallergikere mere end velkomne. Du kan altså besøge stedet med alle og enhver, hvad end det er venner, familie eller kollegaer. Det er bare med at tage dem under armen og komme afsted, for I vil helt sikkert ikke fortryde!

På deres Facebook får Toastit 4,8 stjerner ud af 5 mulige, hvilket vidner om et sted, der helt klart er værd at besøge. Smagfulde og veltilberedte toasts, et venligt personale og en god atmosfære er blot få af de ting, der især fremhæves ved stedet af tidligere besøgende.

Lyder sprøde toasts, gode råvarer og en god samvittighed for noget som dig? Så får du denne kombination opfyldt, når du besøger Toastit i Aarhus, og når du først har været der én gang, vil du helt sikkert komme igen!
Adresse

Klostergade 68
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 23 30 60 79
Mail: toast-it@mail.dk


Åbningstider

Mandag - søndag: 11.00 - 19.00


Website

http://toast-it.dk/