Tivoli Friheden

Tivoli Friheden


Hvis du befinder dig nærheden af Aarhus eller omegn, og du ønsker et hyggeligt sted at tilbringe din dag, så er Tivoli Friheden et oplagt valg. Her hos Tivoli Friheden finder du nemlig masser af forlystelser, underholdning og spisesteder, så der helt klart er noget for enhver smag. Hvis du er på besøg i Aarhus kommune, og ønsker at opleve noget lidt ud over det sædvanlige, så er både den gamle by i Aarhus eller Tivoli Friheden værd at opleve. Tivoli Friheden finder du på adressen Skovbrynet 5 i hjertet af Aarhus C.

Af forlystelser finder du bl.a tyfonen, pegasus, sky tower og orkanens øje for voksne. Der er dog også rigeligt med forlystelser til familier og børn. Uanset hvem du er afsted med, er du sikker på, at du finder en forlystelse eller andet underholdning, som du finder interessant. Så du kan roligt tage enten familien, din kæreste eller din veninde under armen, da der her er plads til alle. 

Hvis I ønsker at få noget lækkert at spise, når I er på besøg i parken, er der rig mulighed for dette. Der findes nemlig et godt udvalg af lækre spisesteder, hvor du kan komme ind og få en pause med en god omgang mad. Af spisesteder finder du blandt andet et godt udvalg af restauranter, caféer, pizza steder, isbod eller slikbod. Der er derfor noget forskelligt at vælge imellem, hvad end du ønsker den helt store middag eller blot et pizza slice. Derudover kan du også vælge at medbringe din egen mad til parken, hvis du ønsker at spare lidt penge. Der findes bænke rundt omkring i parken, hvor I kan sidde og nyde jeres medbragte mad.

Det er ikke blot forlystelser og madsteder, som du kan få tiden til at gå med, når du besøger Tivoli Friheden. Du kan blandt andet også få en masse andet underholdning, som blandt andet er i form af teater, koncerter, pigegarde og meget andet.

PS, hvis du har et sæsonkort til Tivoli Friheden kan du tage en ven med ind på dit kort på alle åbne onsdage samt andre udvalgte dage i sæsonen. Her har I altså mulighed for at spare gode penge, så hvad end det er dig eller din ven, som har et sæsonkort, har I mulighed for at tage den ene af jer med i parken gratis.

Tivoli Friheden har åbnet 142 dage om året fordelt på sæsonen. Ønsker du at vide mere om de konkrete åbningstider, priser og meget andet, kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud, så du kan blive meget klogere. Det er nemt at komme et smut forbi Tivoli Friheden, hvis du befinder dig i centrum af Aarhus. Forlystelsesparken er nemlig placeret i gå afstand fra centrum beliggende i Marselisborgskov.

Hvis du ønsker en hyggelig dag i Aarhus, så er Tivoli Friheden et oplagt valg til dig.
Adresse

Skovbrynet 5
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 14 73 00
E-mail: tivoli@friheden.dk


Åbningstider

Se åbningstider via linket.


Website

Tivoli Friheden's websiteTivoli Friheden