Tir na nog Irish house

Tir na nog Irish house


Tir Na Nog Irish house er kendetegnet ved masser af live musik, sport og lækre øl.

Mange studser først højst sandsynligt over det specielle navn, som pubben har. Det kommer af den irske mytologi og står for: det evige ungdoms land. Tir Na Nog Irish House er en meget velkendt sportsbar og pub. Beliggenheden i centrum af Aarhus er rigtig god og et sted som er ideelt at starte byturen ud med. Hos Tir Na Nog samles både unge og ældre i hyggelige omgivelser og nyder lækkerierne fra menukortet, mens der kører en vigtig fodboldkamp i baggrunden. Når du træder ind på Tir Na Nog, vil du hurtigt komme til at føle dig tilpas. Indretningen er flot og er inspireret af hyggelige pubs i Irland. Nogle dage er der arrangeret events som f.eks. optræden af livebands eller quiz aftener, der gør stemningen ekstra hyggelig. Derfor er Tir Na Nog det ideelle sted for dig og dine venner, hvis i har lyst til at prøve noget lidt anderledes end, hvad man er vant til.

Men hvad med menukortet? Ingen irsk pub og sportsbar uden velskænket øl! Menukortet på Tir Na Nog byder på mange forskellige ting til rimelige priser. Af de meste kendte øl, der serveres på Tir Na Nog er Guinness, Kilkenny, Leffe, Hoegaarden, Carlsberg og Staropramen. Hvis du ikke lige har lyst til øl, serverer Tir Na Nog også forskellige smagfulde long drinks og cidere. Skal festen være ekstra vild, kan du også vælge mellem et udvalg af forskellige shots. Ved du ikke helt, hvad du har lyst til, så vil de søde bartendere hjælpe dig med at guide dig i den rigtige retning.

Stemningen på Tir Na Nog er altid afslappet og uformel, uanset hvilket tidspunkt du kommer på. Du kan også vælge at sidde udenfor, hvis vejret tillader det.
Tir na nog Irish house er derfor bestemt et besøg værd, hvis du er vild med hyggelig stemning og gode øl!


Studenterrabatter

Med gyldigt studiekort kan du købe en ½ liter Carlsberg til 34 kr. og en ½ liter udenlandsk øl til 36 kr. Gælder søndag til onsdag 12.00 til 03.00 og torsdag til lørdag 12.00 til 24.00.
Adresse

Frederiksgade 38-40
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 19 19 10
E-mail: pub@tirnanog.dk


Website

Tir na nog Irish house's websiteTir na nog Irish house
Tir na nog Irish house
Tir na nog Irish house
Tir na nog Irish house