Tip Top Trafik


Med Tip Top Trafik får du Danmarks største og mest fleksible teoriprogram.

Som elev hos Tip Top Trafik kan du frit tage teori, når du har tid og hvor du har lyst - på den måde kan forløbet blive passet ind til din hverdag og ikke omvendt.

Du skal have teorien i den rigtige rækkefølge fra teorilektion 1 – 8. Til venstre på deres hjemmeside nederst i menuen står der find teorilektion her kan du frit lave dit eget program, og du må tage teoriundervisning i alle deres 13 teorilokaler - du bestemmer helt selv! Du kan altså selv sammenstykke dit teoriprogram alt efter, hvordan det passer med din hverdag - smart ikke?
Ligeledes er det undervisning med et "levende menneske", som kan hjælpe dig med spørgsmål og de tanker du har omkring teorien.
 
Ligeledes får du på køreskolen muligheden for at komme og prøve en gratis teorilektion, inden du beslutter dig. Formiddag, eftermiddag og aften. Beståelse af teoriprøve fås med en rigtig teorilærer, som tager det i dit tempo.

Hos Tip Top Trafik kan du tage kørekort uden de lange ventetider, som du kan risikere at opleve hos andre køreskoler rundt i byen - hos Tip Top Trafik er du som elev altid i centrum! 

Dette ses blandt andet ved de dygtige og yderst kompetente kørelærere som du finder på køreskolen. Kørerlærerne er der for dig og for at sikre, at du får dit kørekort så effektivt og hurtigt som muligt.

Den høje beståelsesprocent som du finder hos Tip Top Trafik er nemlig kun mulig, med de dygtige undervisere som du finder på køreskolen. Her bruges erfaring opsamlet igennem 20 års køreskoleundervisning - noget du vil nyde godt af som elev på Tip Top Trafik!

 - Har du brug for dit kørekort i en fart? Så kan Tip Top Trafik ligeledes tilbyde dig et forløb på deres Formel 1 hold, så du "speeder" processen op.

Med Tip Top Trafik får du:

Høj beståelsesprocent
Gratis prøvetime i teori
Forskellige holdtyper
De bedste kørelærere, der er 40 at vælge imellem
Dynamiske teorihold for alle
Et personale der er her for dig
Adresse

Thorvaldsensgade 32, 8000 Århus C


Kontakt info

35 36 35 36


Website

Tip Top Trafik's website