The Brick

The Brick


THE BRICK er stedet hvor du allerede kan starte din aften kl. 21.00 i fede, hyggelige omgivelser med alt hvad ganen begærer, og samtidig feste hele natten frem til den lyse morgen, deres D vil uden tvivl få dig til at finde de hurtige dansesko frem!

THE BRICK har gode tilbud på særligt udvalgte cocktails! De vil være at finde til kun 40 kr. under EARLY BIRDY, der kører hele natten torsdag og fredag/lørdag til kl. 24.00.

Musikkonceptet er en god bred vifte af musik der dækker alt fra Pop til Hip Hop og RnB krydret med både de største hits lige nu samt nogle af de største klassikere, så der er rig mulighed for at lave de forbudte trin på dansegulvet!

Ved en bordbooking sikrer du/I jer at der er gjort klar til når I ankommer. De tilbyder et stort varieret udvalg af bordpakker. For bordbookning tjek deres Facebook side under BORDBOOKING, eller kontakt Info@The-Brick.dk så finder vi den bedste løsning til jer.

Ift. privatfester, fødselsdage, studiestarts rusture m.m, så er sky is the limit, OG det er GRATIS. Du kan kontakte THE BRICK på Tlf: 2751 2588, eller mail til Info@The-Brick.dk, så laver de lige præcis den fest du ønsker!

THE BRICK er uden tvivl et af de mest populære steder at gå i byen i Aarhus! Lækker indretning, gode priser og udvalg, og ikke mindst erfaringen for at drive et fedt sted! Studenterguiden.dk har kun rosende ord til THE BRICK!
Adresse

Åboulevarden 15-17
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 2751 2588
E-mail: Info@The-Brick.dk


Åbningstider

Torsdag:  21:00 - 03:00
Fredag:   21:00 - 05:00
Lørdag:   21:00 - 05:00


Website

The Brick's websiteThe Brick